rullar på..

efter dagens jobbtimmar drog jag med pappa på elgigantetn och kirrade en dvd till mitt rum, tack! Sedan köpte jag ett nytt hårspray och en ny hårinpackning, det ska jag gotta mig i imorgon! Morgondagenh kommer bestå av att hänge med frida, sen packa om den oupackade väskan för nästa destination: Umeå, som det bär av mot på torsdag 08.00. På kvällen blir det mys med ID1A tjejerna, stina, hanna och elin, blir kuul. Fortsätter denna tisdagskväll med lite melissa horn och annat som är ljuvt för örat, puss på er alla !

gothia 2011

Best gothia trip ever, thanks for that!!
Kieran John Reed <3

götet levererar!

hemma efter en minst sagt grym vecka i sköna göteborg! engelskmännen som vi hängde med veckan ut lär se oss snart igen då jag mikaela, jennifer och elin tänker ta en weekend till london på höstlovet, sjuuukt. Vi tog oss till a-slutspel som var målet för resan, sedan förloarde vi 16-delsfinalen mot wombs som faktiskt var värdiga vinnare..illa nog. Ajja kvällen består av att ta det lugnt tsm med min kusin, pöss på er see you soon <3

time is ticking

har inte skrivit på ett tag , har haft fullt upp med jobb och annat somrigt!, ikväll blir det iaf första fotbollsträningen sen uppehållet och innan gothia som det bär iväg mot nu på fredag, excited!! Efter träningen blir det mest tro0ligt ett kvällsdopp med min kära vän josefine, ha't gött pöss.

RSS 2.0