i can't hear a word you sayin'

kom hem från fotbollsträning för en stund sen, nog märks det att man ínte varit igång på ett bra tag! inget gick som det skulle..well well på tal om annat ska jag och stina hålla i ett body pump pass imorgon på SSAB (önska oss lycka till we'll need it!!) nk-prov på fredag i genetik, välsigt komplicerat. nu ska jag sova hörs imorrn puss♥

'


.


I just wanna make you sweat

drar mig snart mot inpuls tsm med elin för att köra lite poledance. Kommer bli grymt kul, hoppas bara att det är ny koreografi sen sist..


boooring..

...därav bildbomb!


-.

tummen upp för korvgubbens hamburgare! (Y)


beam


heej


all in

gårdagens planer för kvällen var, ansiktsmask och mys med elin, kvällen slutade med att vi for till bo's (friends) och myste på med maja, jennifer, hanna och josefine! Efter det skulle jennifer maja och jsoefine vidare till bensbyn på fest så jag och elin hängde på. Det blev väldigt kul, helt oplanerat liksom, men jag och elin fick ändå i oss mer än nog. senare drog vi in till stan på efterfest, untz untz, var dock inte så bra drag där..kväällen resulterade i en sjuukt seg söndag och en trött männsika vid namn matilda...peace.


plötsligt händer det..

kvällen till ära spenderades tsm med Isa, Hon följde mig först på max där jag¨åt middag (mamma och pappa var borta och det enda som fanns att välja mellan var ägg och bacon och bacon och ägg..därav maxmaten!) satt där ett tag och "väntade ut" matkomat innan vi gick vidare till börje olssons kvällscafe! SJUKT mysigt!!! verkligen att rekomendera, superfint och bra stämning,
ÖPPETTIDER: Måndag-torsad till 21.00
                     Fredag-lördag till 23.00
                     söndag till 20.00 :)

Fashion, love it.

Igår hade jag hanna och elin (och 4 andra tjejer) äran att få delta i TIGIs creative team hårvisning som hölls inför luleås frisörer i lillan. Vi var hårmodeller som stylades, klipptes och färgades. Klänningar av märken som vivianne westwood och felder felder fick vi bära, och till det skyhöga klackar. Vi hade även äran att jobba med Marco Iafrate (tigi creative team) som kom hela vägen från italien för den här visningen. Upplevelsen var väldigt häftig!! Som tack för att vi var med kommer det skickas hem bed head producter till oss som var med, lycklig:) bilder kommer snart!

the "toppen" is nådd

har haft en minst sagt skitbra födelsedag, har fått en massa fina presenter och fått umgås med superhärliga tjejer, tack för allt och godnatt<3


Happy b-day!

dagen till ära blev jag väckt och uppvaktad med frukost på sängen, och massa fina presenter:) Just nu sitter jag och bloggar på min nya dator, nöööjd!!

breaking dawn

blir att på en stund fara in till stan för lite dansträning, sen bär det av mot sf bio för att tillsammans med elin och stina se BREAKIG DAWN!!! tagga.  lyx med bio mitt i veckan!

surrounded by a million people

heeej, har inte bloggat sen i fredags..(shame on me)! har haft mycket och göra och annat på tankarna så har helt enkelt inte blivit..Idag var det en jäkligt tung skoldag, är sjukt less allt som har med skola att göra..
En rolig grejj som hände idag var dock att elin ringde och frågade om vi inte skulle dra på "breaking dawn" premiären nu på onsdag, och jag tänkte " varför inte?" så det är vad som händer i veckan. Imorgon får jag lön hehe, då blir det att sprätta och gå på max och trycka med elin..life is good.

until we meet again

hej hallå, dagen har bestått av skola.. (surprise). Slutade en timme tidigare vilket var väldigt skönt med tanke på att det är fredag. Ikväll blir det att fara in och möta upp frida i stan, vi ska se 08 sthlm vs Lf (plannja) ska bli kul, sjukt länge sen jag umgicks med frida!! Efter matchen drar vi hem mot byn för lite kvalitetstid, haha. Blir att baka kladdkaka just like the old days, looove it♥ morgondagen bjuder på en runda till stan för att kirra en farsdags present åt min kära pappa. Kvällen spenderas med en speciell person! Söndag består av jobb hela dagen.. 4 danslektioner på raden, ( jag tog på mig och ska vicka för en annan lärare, superkul) 4 timmar med hög muisk och småbarn..oh happpy days!

Be strong.

Var och tränade på inpuls med dom här brudarna kvällen till ära. Efter inpuls drog jag vidare till dansmagasinet och tränade inför första andvent då min grupp ska dansa streetdance på stan! Nu sitter jag och dricker te sen blir det sängen för en lång natts sömn, har nämligen sovmorgon imorgon, wii.
Johanna och Amanda.

..

jag och elin håller på att jobba om svordomar, satt och kollade runt på lite roliga "svordomsbilder" och hittade den här. He-he..

too cool for school!

Plugg..
min och elins power point om svordomar/fula ord
Svenska referat och artikel om författare..

put your hands up

Två pix från klassfesten på lovet, ID1A here we go!

från vaggan till graven ♥

Vill bara hylla min kusin amanda, har varit som en syster till mig sedan vi föddes, älskar dig!
Har aldrig varit gladare att se någon än den gången jag kom hem från operationen i turkiet och såg dig..

chillin' with ma' folks'

fick respons på våran nk-redovisning som vi gjorde veckan innan lovet, de resulterade i VG. helt okej! efter skolan mötte jag upp kusin amanda, vi gick och fikade på börje ohlssons nere i smedjan. Jag drack en vanilj latte, lite av min nya hobby, älskade latte! Amanda käkade en kyckling curry macka,mycket god.. att rekomendera faktiskt! sedan följde jag henne till gossip och satt och läste min läxa medan hon klippte sig, 10 sidor kvar sen är jag i mååååål. känslan är obeskrivlig. kvällen bjuder på mer läsning och lite lyx, ska nämligen smörja in mitt torra ansikte med en krämig ansiktsmask, blir nog att lägga sig i relaxen med gurkor på ögonen och lyssna på musik. Fan all in!

when the sky is fallin'

första skoldagen efter lovet idag, fick engelska läxa dirket, 50 sidor i en bok till på onsdag ..ka-tjiing! Fick förresten g på matteprovet, är sjukt nöjd, trodde att jag hade skapat mitt första ig men det gick vägen, känner att jag behöver skryta med mitt vg poäng som jag fick också, dock var det bara ett men bättre än inget. Efter skolan var jag och käkade på max med josefin sen körde jag dubbelpass på inpuls, core och sedan aerobic feeling good! Morgondagen startar med spinning 08.15 på inpuls..d-röm, sen blire det att fika med amanda och sedan följa henne när hon klipper sig. Nu bär det av mot sängen hörs imorgon xoxo!♥

så det kan gå!

jag måste bara få säga att jag och amanda nyss satt här och fixade min header och liksom hela bloggen i en timme, och dumma som vi var så glömde vi spara skiten så det enda som är som det ska är headern resten är historia..less! Den ska alltså inte se ut såhär det blir bättre, lita på det! ♥


haha hihi hoho sopa!

jag har ingen aning om hur man roterar bildj*veln...-.-

-.


5 steps behind you




^
l
l
l     (fin pil)

Dagens inköp. tygpåse och grenna polkagrisar från hantverksmässan i arcus, ansiktsmaskerna från ica maxi bara. Måste bara lägga till att texten på påsen kanske inte är det ultimata alternativet men den är annorlunda och jag gillar
annorlunda såå..

How it really turned out..

Hej alla läsare måste bara säga att jag ska ta tag i den här bloggen från och med måndag, verkligen. Har inte skrivit på ett jävla bra tag alltså, so let's enjoy this inlägg til it ends, thank you.  HAHA Måste börja med att ta upp min stordådiga höstlovsplan om att åka till london tsm med mikaela, elin och jennifer (som står i tidigare inlägg).
Vi var ju vid det tillfället sjuuukligt taggade, och nu .. nu sitter jag här hemma, observera hemma inte i london, och som grädde på moset så är jag all alone. mycket trevligt. Nej men det blev allt annat än av kan man nog säga.. en positiv sak är ju att jag och amanda har fått en för tidig julklapp, en weekend till huvudstaden la stockholma 27-29 december, det ni, det må jag säga! kommer bli sjuuukt, sthlms mellandagsrea... oh det kommer bli så bra, spendera en hel jävla massa pengar ska jag, vilket också känns...... wait for it.....bra!!! ses imorgon har som mål att skriva varje dag .. någonting iaf! hajdå.

RSS 2.0