Valborg

Hej hej! Idag är det Valborg och är taggad till tusen, ska bli riktigt skoj:))

Efterlängtade mammsen kom nyss hem från Berlin och med sig hade hon några presenter (se nedan) lycklig tjej är jag:))!! En träningsjacka, 2 tunna tröjor med "the american flag" på, sen lite karra;)

Nu ska jag städa i mitt rum, behövs verkligen!! Sedan börja fixa inför kvällen, hoppas ni får en grym kväll allihop puss!


Natti

Hej hopp, ville bara passa på att läska er alla såhär på kvällskvisten med en bild på dagens middag (se nedan) hehe.

Var och tränade tidigare ikväll, gick helt okej ändå :) mer bra än dåligt så det kändes skönt!

Imorgon kommer älskade mammsen hem, hon har varit i Berlin sen i torsdags med sina vänninor och bara njutit! Längtar (a)

Imorgon är det sovmorgon, 11.05 är tiden som behöver passas, så det blir att sova ut och ta en lång varm dusch för att starta dagen på bästa sätt! Hoppas ni får en fin måndag och Valborg, puss på er!


Just Dance

Får galen känsla av den här bilden!! Blir jättesugen på att dansa, tror jag kommer välja att lägga ner mer tid på dansen nästa år. Är väldigt taggad på att satsa och försöka bli bra på riktigt!:)


Godmorgon!

Tjabba:) för tillfället sitter jag i soffan och myser, käkade nyss lite frulle!

Snart är det Valborg och det ska bli riktigt kul faktiskt. Känner mig faktiskt rätt taggad!:) ska umgås med massa fina människor och bara njuta!

Ikväll tror jag att det blir bb med Amanda! Trevlig söndag på er:)


Så det kan gå

Denna lördagkväll visade sig bli väldigt bra!:) for med John, Gustav, William, Axel, Martin, Micke, Linnea och Jennifer och bowlade på O'learys. Var jättetrevligt! bowling kan dock vara en av mina sämsta sidor..men kul är det.

Efter det drog vi en sväng till friends och tog en fika, för att sedan fara ut till skogarna där Micke bor. Där lirade vi bluffpoker och pratade om allt och inget:)

Nu sitter jag i gurra tha man's bil påväg hem mot sunderbyn! Imorgon väntar jobb 13.30-16.30, go' kväll på er! XO XO


As life goes on.

Hej hopp. Idag har jag jobbat på Max, 11.30-17.00 typ. Testade en av de nya lyxshaken, blåbär, fantastiskt god!

När jag kom hem käkade vi suhsi, väldigt gott med något salt och enkelt, satt som en spik i kistan!

Ikväll blire bowling på o'learys med ett gäng fina, sedan kanske det bär iväg mot festligheter, vem vet?;)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag gott folk, puss!:*


Fuck

Jag blir så arg! Är det inte typiskt? Bara för att jag ska jobba hela dagen kommer solen fram..attans vilken dålig tajming alltså!!


Fredag

Tjappa! Idag har jag varit på bio med Elin:) vi såg "the lucky one" som hade premiär tidigare ikväll. Oh oh oh Zac efron vilken MAN. Sjuuukt snygg, vill bara dö. Han har nämligen huvudrollen i filmen. Jag rekommenderar den faktiskt, mycket bra:))

Middag åt jag tillsammans med syrran, tacos stod på menyn, mys!

Efter bion följde Elin med hit till byn, vi har sett bb och ätit korvmackor och druckit o'boy, hon for just hem. Imorgon väntar jobb 11.30-16.30 på Max-storheden:)) Natti på er, trevlig fredag


Update

Nyss hemkommen från staden! Sitter nu med min tredje tekopp i handen denna torsdag.

Idag har mammsen farit till Berlin där hon kommer vara i ungefär en vecka! Hon och hennes kompisar ska shoppa, ha kul och bara ta det lugnt:) måste medge att jag är en gnutta avis;)


Mysis

blev en kopp grönt mintté och några cookies När jag kom hem!

Kvällen bjuder mest troligt på en sväng i staden med kusinerna och moster, sedan bär de av mot annat håll! :)

Trevlig torsdag på er!


Trevligt

Fick detta "fina" meddelande av Elin på mattelektionen..söt är hon.

Fick nyss besked att man slutar efter hälsan, 11.00 typ huuuuur skönt som helst!!!!


Because

Hej hej på er igen! Ville bara säga godnatt:) hoppas verkligen på en stor sol imorgon, det hade verkligen gjort min dag, håller ni inte med?

Aja bäst att försöka sova, är trots allt en dag imorgon också! Natti Natti:)


Njutning

Väldigt fint satt det med lite nudlar efter en sen fotbollsträning! Nu sitter jag med en tekopp i handen och kollar bb, likt en chef:)


Mys!

Gårkvällen spenderades hos en speciell! Var riktigt kul faktiskt, gracias för det amigo:)

Idag har man suttit och skrivit svenska nationella i ca 4 timmar.. Kanonkul! Gick väl sådär, hoppas på vg. Efter det spenderade jag ett antal timmar på stan med Sofia och Emma! Vi tog en glass och njöt av vårvärmen, lovely.

Nu blir det en pn och ladda inför träning ikväll. Hej på er!:)


Kärlek

Kärt återseende, chokladflingor<3 nostalgi så det sjunger om det!


Ok?

I brist på annat bjuder jag på en "dagens" se nedan!


Såja

Hej hej:) idag är det en bra dag till skillnad från gårdagen! Dagen började med intervaller i backe, hur skönt som helst efteråt!! Sedan hade vi en ganska lugn nk-lektion, vi kopplade lite ström. Till lunch blev det waldorf, hur gott?! Har fortfarande polkagrisar kvar i fickan. Svenska lektionen kom också att blir bra. Fick betyg på talet som jag höll förra veckan, MVG! Kunde inte vara mer nöjd:)) så det var kul. Ikväll Äre slapparkväll, Inga läxor ingen idrott, life is good;)


In this moment

Just nu ligger jag på golvet i mitt rum och surar och tjurar som ett litet barn..ibland känns allt skit och nu gör de det. Tack och hej


På tal om inget

Tog en bild på snyggingen som pryder min vägg. Fick kalendern i julklapp av mamma, jippie..-.- lyssnar inte ens på saade, aja thats life!


it might be your only

Hej hej! Idag har det varit full fart sedan 10.30, för då började nämligen dagen med en dansklass/utbildning:) Skitkul var det, verkligen!!:)) efter det jobbade jag från 13.30-16.30, gick faktiskt riktigt bra denna söndag! Sen for jag med några härliga prickar och kollade när IFK spelade, förlust med 1-4 blev det tråkigt nog..:/ har även hunnit med att plugga ekonomi en stund, ikväll väntar bb, kram på er!


Hit me


Fredag it is!

Hej hopp alla glada! Kom nyss hem från Helex, har nämligen varit där och tränat med Hanna:) vi körde armar rygg och ben, hoppas som vanligt att det ska kännas imorgon! Nu ska jag snart hjälpa mamma med maten, pastasallad med tacokyckling står på menyn, yummy:))

Tidigare idag när jag, Elin, My, och Sofia satt på bibblo och pratade lite såg det ut ungefär såhär, se ovan! Underbara peeps må jag säga:) frisyren som ni ser är ett verk av Elin, hon passade på att fixa min frilla under samhällslektionen!


Vardagslyx!

Åh lyxar till det med lite glass tillsammans med syrran! Vi sitter och myser i soffan och ser hockey, så som det ska vara;)


Release

Åh, Äntligen har man hållit svenska talet och det känns sååå skönt! Gick faktiskt rätt bra:))

idag på hälsa&friskvårds passet Var vi på Helex och körde vattengympa vilket jag tycker är en aktivitet som är grymt underskattad! Gode jobbigt, hoppas på träningsvärk imorgon:)

Nu ligger jag hemma i soffan, knaprar på lite nötter och läser Elsa! Bjuder även idag på en dagens outfit; svarta högmidje jeans från dr.denim, svart bandau från Gina, blå transparent skjorta från weekday Sthlm och en vit klocka från ur&penn!

Trevlig torsdag på er!:))


fotboll

Sitter och ser fotboll med mammsen och pappsen! Champions league semifinal mellan Barca och chelsea, skönt:)


Colors

Nyss hemkommen från skolan, dagens mellis ser ni ovan! Laxmackor och saft, inte den bästa kombinationen men det funkar:) idag gäller det att bli klar med talet, tagga!

Dagens outfit påminner om gårdagens; all in black;) långt svart transparent linne med knappar från JC, över det en stickad svart tröja från gina tricot, till det dr denim jeans från carlings hög midja, ring H&m


Yummie

Unnar mig lite go-fika såhär på kvällskvisten!


Yep yep

Idag känner jag mig kluven, fick höra 4 tal idag av mina klasskamrater och oh! Dom var verkligen bra, dom har lagt ribban väldigt högt och nu känner jag tamefanimej pressen stiga!! På torsdag smäller det gott folk!


För övrigt kom jag nyss hem, taggar inför träning med lite mellis och bara för att det är tisdag idag så bjuder jag för första gången på dagens outfit, hur nice?!!


Lonley

Sitter på bibblo i min ensamhet och filar lite på mitt svenska tal som jag ska hålla senare i veckan..tungt går det må jag säga! Inte någon dans på rosor, inte alls.. Åh har galen prestationsångest.


När jag satt här kom jag att tänka på hur mycket jag saknar sommaren, bjuder därför på en somrig bild från i fjol i göteborg!!


Natti

Ville bara säga godnatt till alla er, hoppas det ni får en bra en! Godnatt :*


Skitan

Sitter och försöker skriva tal.. Går väl sådär. Har en ide om vad jag ska skriva om men har problem att få ner det på papper! blir mest ordbajs av det hela..less.


Happy

Reunion idag med Elin! Hon har spenderat en vecka hos sin pojke i Sthlm:)


New

Köpte denna idag, sved ordentligt i plånkan!! 2299:- ! Men ska man vara fin får man lida pin är det inte så man brukar säga?..


Plugg plugg plugg

Hej jag heter Matilda och är mästarinna på att skjuta upp saker till sista minut! Denna gång är det engelska bokrapport och svenska nationella tal som kryper i kroppen, har dock kommit igång med engelskan bra och känner att det går åt rätt håll!:)


Chillin'

Tjabba, ikväll har vi varit och käkat hos kusinerna! grillad oxfilé och klyftpotatis med pepparsås stod på menyn, och som efterrätt serverades fruktsallad med vitchokladsås, komplett! Efter middagen drog jag och Amanda till friends en sväng för en latte, sedan for jag hem medan Amanda fortsatte vidare :) nu ligger jag i soffan med pappsen och ser pirates 2, trevlig lördagkväll på er!


New!

Den nya soffan i vardagsrummet!:)


Hej träningsvärk..!

man kan säga att jag och Hanna nådde vårat mål igår med träningen. Träningsvärken är brutal, det är inte ens kul.. Dock så tycker jag att det är lite skönt eftersom att man då vet att man har gjort något bra! Ligger fortfarande i sängen funderar på ett smärtfritt sätt att kliva upp på, ser dock ingen annan lösning än att ta det den hårda vägen..#hardcore


Forgot..

Glömde förövrigt att tillägga att jag har bytt soffa i mitt rum, ( vi har nämligen köpt en ny soffa till vardagsrummet så jag fick äran att ta upp en av sofforna vi haft där till mitt rum), såhär ser den ut! Är dock ganska sliten men det duger absolut för mig!


Nattugglor

Hei hei! Har suttit uppe sen 23.00 till nu 02.00 (3 timmar!!) och pratat med Hanna, vi har haft ett riktigt så kallat "girltalk";) var hur kul som helst!! Att vi tjejer är bra på att snacka är det ingen tvekan om, och visst är det så att vi förstår varandra på ett sätt som ingen annan gör? det är som ett eget språk som bara vi tjejer km tyda, som om killarna vore i en helt annan värld! Så underbart:)) det som är bra med det " egna språket" är att det ibland inte ens behövs ord för att få den andra att haja, en enkel gest eller en blick räcker så väl , och i vissa fall kan tystnad vara ett sätt att kommunicera på! Att vi brudar helt amazing är det inget snack om, eller vad säger ni?;)


Me myself & I

Kände för en egoboost-bildbomb! Man behöver sånt ibland:)


Sunny days..

Sitter ute i solen och läser engelskabok, hur härligt är inte vädret?! Helt galet! Sitter på altanen på framsidan och enbart njuter, superhärligt och varmt:))


Träna bör man annars dör man!

Var nyss i stan och tränade på Helex med Hanna! Vi körde stenhårt! Säger bara beachen 2012 här kommer vi..;)


Nude

Målade nyss naglarna med ett nudefärgat nagellack, riktigt snyggt faktiskt! Enkelt, fräscht och passar till de flesta outfits:)) (är dock inte så duktig på att måla så ha överseende!)


Town

Hittills denna dag har jag hunnit delta under en rättegång, det var Jens modig, (kompis bror) som hade kallats för att han för 2 veckor sedan blivit misshandlad på kallax flygplats, han som slog honom var närvarande och var absolut inte oskyldig! Han dömdes till 6 månader fängelse, då inte bara för misshandeln på Jens utan även för en del andra brott. Sen har jag hunnit lämna tillbaka en tröja som jag tidigare köpt eftersom att det var en maska i den.. Och hunnit köpa en ny ansiktskräm!:) nu väntar lunch på waldorf med Stina och Frida, life is good:)) steg förövrigt upp klockan 7.15 imorse bussen gick 08.11 och rättegången började 09.00, sjukt hurtig!


Hej

Fixar mig innan jag drar iväg mot stan för att se northland med Frida och Stina, trevlig kväll på er:))


Bra skit!

Min lovley breakfast this morning, laxmackor, honungsmelon och en rykande varm kopp te, hallelujah!:)


New stuff

Hann införskaffa detta från staden igår; en beige- brun lätt stickad tröja från carlings, 199:- kors i taket 2 par solglasögon från Gina, ett par i leopard och ett par i svart, 59:- /st korsformade örhängen även dom från Gina, för 59 riksdaler, happy!:))


min dag med josse

Lite bilder från gårdagen, heldag med josse!


Orkar inte..

Tar tag i lite plugg nu, engelskabok och processkrivning av romanalys ligger på schemat, hur kul?...-.-


life is a bitch

Har löst lite problem som bubblat upp till ytan ikväll. Känns bra nu faktiskt, relationer till personer är så fruktansvärt svåra att hantera ibland, vart i hjärtat väljer man att placera en person? På den glatta ytan eller djupt in i den mörkaste kammaren, eller kanske nånstans mittemmellan? Livet bjuder på en hel del tuffa beslut som påverkar en både fysiskt och psykiskt, beslut som förändrar antingen åt det bättre eller det sämre. Dig har jag placerat djupt in, där känslorna stormar och är bångstyriga där hjärnan inte är tillåten att delta och med dig där inne blir alla beslut svårare att fatta, du har gjort avtryck som aldrig kommer suddas ut, du har påverkat mig åt det bättre och vid din sida är jag faktiskt någon, jag betyder något lika mycket som du betyder för mig om inte mer.. det har fattats ett beslut och jag vet själv inte riktigt vad det innebär, vi får helt enkelt se vad som händer, no pressure...


cute

haha, amanda skickade nyss denna bild på oss sen vi var små! hur söta?image description


what the fuck

Oj oj oj, har varit en minst sagt galen påskhelg, har haft grymt trevligt!! Tillsammans med jempan har jag skrattat tills tårarna sprutat, dansat som om världen vore min, åkt slalom så att vaderna stelnat, käkat en massa karra och umgåtts med härliga människor:)! Men som grädde på moset har jag blivit sjuk :/ har varit det sen i fredags, halsont och irriterande hosta, känns som att febern smyger sig på nu ocskå, alltid lika otajmat att bli sjuk!! Jempan har fått stå ut med sjuka mig och det hyllar jag henne för att hon har gjort utan sura miner! LÄTT bästa påsken hittills!!
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description


Kåbdalis

Hej på er alla glada! Sitter på restaurangen i kåbdalis med min vän Jennifer! Also known as BS (bad Santa) haha;) vi kom hit vid 16.00- tiden, och nu taggar vi tre dagar här i kåbban med förhoppningsvis fint väder och Goa människor, glad påsk på er!;)


Don't

Fuskar lite i vardagen, lyxshake med kusinen på max. Oh oh oh satt som en spik i kistan!


Higher

Höga höjder på idrotten nu, jag är så galet höjdrädd!! Det blir bara värre med åren illa nog..


Killing me form inside

Jobbigaste kvällen på länge, varför måste det alltid vara Så svårt att tycka om någon? Jag är specialist på att tjorva till det när det kommer till "kärlek" ..ett enda beslut kan verkligen bryta ner en totalt..tankarna spökar och ställer till det! jag tycker om dig så himla mycket, det blöta som rann ner för min kind ikväll kom verkligen från hjärtat, tänker på du, jag oss och vi.. Hur ska allt bli?


It goes on

Hejhopp alla glada! Påsken närmar sig med stormsteg så gör även cooper-testet som är inbokat tisdag vecka 16, därför tar jag mitt pickapack och drar på sh'bam för att sedan rulla vidare till Arcus för fotbollsträning! Som det ska va;)


Hardcore

Hysteripluggar inför morgondagens nk- prov, need a mirakel!!


Aight?

Kom nyss hem från jobbet där man möttes av en underbar överraskning, ett påskägg!!:)) gotti! Nu ligger jag i soffan som en död sill och läser engelska bok..got to löve it


för dåligt

oj oj oj nu har det varit väldigt dåligt med uppdateringar på bloggen..jag skäms.
Jag har haft sjukt mycket att göra och har helt enkelt inte hunnit med att sätta mig och skriva. Som kompensering bjuder jag på en oförglömlig bildbomb! skriver ikväll och berättar allt!!:))


RSS 2.0