how are things today?


Goodmornin' sunshines, ännu en fin dag! Solen skiner, väldigt lockande att gå ut på en prommis faktiskt, men det får vänta en stund till, sitter nämligen ihopkrupen i soffan med en kopp te och njuter av ledigheten, d-röm.

Idag väntar personalmöte med Max klockan 15.45, efter det blir det antingen hky eller träning, såå vi får se :)

Funderar på att åka in och sola idag eftersom att det inte blev av igår..hmm, tufft beslut #I-Landsproblem!!





Monday



Måndag idag och en hel vecka till godo innan skolan börjar igen fantastiskt skönt!

Idag har jag varit en sväng i stan me Isa och vandrat på isen, skönt var det! Sen gick vi in till dansmagasinet och började koreografera en ny dans till våra elever som vi ska lära dom nu efter sportlovet, ser fram emot det! Dom har blivit så duktiga:))

Vid 3 tiden bagav vi oss in till staden för att reklamera mina skor och hämta ut ett nytt par, de hela slutade på dagobert, haha ...andra gången den här veckan typ ;P ... men det är okej.

imorgon väntar personalmöte med max, ha en trevlig kväll peeps', ciao! :)






Mello 2012


Skitbra låt har väntat på att få höra den igen, så here it is, enjoy!!:)


kärlek.


blev ägare till dessa snyggingar idag, lycklig!!:) Dock så tjorvar ena dragkedjan, den vill liksom dela sig när man drar upp den..less -.- blir att gå in och byta imorgon, hoppas det finns ett till par!!

men visst är dom fina? :') ack ack vilka godingar.

Köpta på ecco sko nere i smedjan för 799:-.


uppdatering

at mjölkudden och softar, life is good!

:'))


söta pojkar!


Lördag 25 februari



tja tja bloggen..;)!

Imorse steg jag upp 08.30 för att fara in och teama sh'bam på helex 10.05! Det gick helt okej känner dock att kondisen kan jobbas på  så blir lite IW framöver!! Efter det tog jag en lååång varm dush för att sedan bege mig mot dagobert och plocka upp lite käk till mig och jennifer som jag skulle och möta upp på hälsans hus. Jennifer spelade match samtidigt som jag var på helex så vi käkade tsm på hälsans medan vi såg BG-tjejern lira mot Lidingö, vinst för hemmalaget blev det, oh yeah!

Efter matchen promenerade jag och jempan mot staden för att köpa té och kolla runt lite:) Köpte jordgubb & champange té och hittade ett par riktigt snygga skor som jag la undan till imorgon, tror faktiskt att jag kommer köpa dom imorgon..hehe!

Kom nyss hem och nu sitter jag och käkar b&j, ett kärt återseende skulle jag vilja säga, mums!


go went gone


tofflorna jag traskade runt i, har med ett par hem faktiskt!

före             efter






 i mars är det ett halvår sen jag opererades i turkiet. Eftersom att jag inte bjöd på några bilder då tänkte jag att jag kan göra det nu. Inte alls dom vackraste men man får ju lov att bjuda på sig själv ibland!


It's Friday, Friday gotta get down on friday


hehe kul att min hand syns på bilden ..jå.

Sådärja då var det sportlov och det känns såhääääääääääääääääääääääääääääääääär bra!!:)) Inviger detta lov med pizza, karra, glass och trevligt sällskap i form av jennifer jempan nilsson, exactly how it should be!

Nu på lovet ska jag mysa en massa, och hänga med fina vänner! Träning ligger också på schemat, börjar imorgon 10.05 med Sh'bam på helex, jag ska hålla i uppvärmningslåten och sedan "skugga" resten av passet vilket betyder att jag står där framme med lisa och glänser lite;) hehe nej men det ska bli galet kul att äntligen få komma igång, så det ser jag fram emot:)) Imorgon ska jag även och se när frida spelar basket, BG match! ska bli riktigt kul, har varit väldigt dålig på att komma på hennes matcher ska jag erkänna så nu är det dags att ta tag i det! På torsdag morgon bär det iväg till kåbdalis, kommer hem söndag förmiddag! Även det ska bli roligt!! har inte åkt nå slalom alls i år så det blir spännande ;)

Nu anländer tha food, trevlig fredag på er!:)


fun


HA-HA najjs! den högra bananen är så brun i skalet att den kamoflerar sig med matbordet, MUMS FILIBABBA!!


längtan


onsdag idag mina kära vänner, och idag har det varit en otroligt lugn och skön dag! Den startade med sovmorgon pga av sjuk lärare, sen hade vi engelska på bibblan (vi lånade böcker), och efter det idrott för att sedan avsluta dagen med matte. fantastiskt.

För övrigt hjälpte jag nyss mammsen med maten, därav bilderna. Vi jobbar på en kycklingpaj, den är inte färdig på bilden..

Kvällen bjuder på läsning. Vi har som uppgift att läsa en klassiker i svenskan.. I'll bet you'll been there..-.- , jag har valt "Thérese Raquin" skriven av Emile Zola. Var tydligen en av dom bästa böcker vår svenskalärare hade läst så jag tänkte ge den en chans!

Onsdag idag som sagt och ja, jag har börjat räkna dagarna till lov..2 dagar kvar sen väntar en hel veckas ledighet, underbart!!


here we are


mådag idag igen då..dagarna bara rusar förbi, blir alldeles dagvild! Igår var det premiär av BB (Bigbrother!!) 2012, riktigt kul! ska bli fett najjs att få följa detta minst sagt kaosartade gäng! Hur tänker man när man är gravid och ansöker?! crazy.

Igår när mamma var och plockade upp mig på dansmagasinet efter jobbet så for vi och handlade. Och gissa vad jag fick min mami att handla till moi? NUTELLA!! åh det är så gott, Nutella på rostat bröd med skivad banan på, jag säger bara oh oh oh, dröm!!:))

Ikväll ska jag (kors i taket) plugga! Har nämligen 3 inlämninguppgifter till vecka 10..bra planering från lärarnas sida ännu en gång. kul.

Förutom att plugga ska jag även dra ut på en joggingtur med amanda, vi har nämligen infört "ut-och-springa-måndagar", det ni!

nu står maten på bordet, ttyl!


-.


true story..!:')


O I C (oh I see)

ännu en jättebra kväll avslutad:))! den började med middag; fläskfilé och potatisgratäng med en helt okej sallad gjord av moi myself! sedan sågs det på lite top model sverige på tv3play.se för att sen av tradition slå på ettan och skåda melodifestivalen, bra att molly gick vidare, mindre bra att ranelid (stavning) gick vidare..hans bidrag måste vara det sämsta på länge, oh gosh!! Har även hunnit med att lira 4 omgångar UNO, toppenkul! ..jag vann en omgång, nöjd(a)!! Imorgon väntar som vanligt jobb 13.30-16.30, got to keep it up!



ljusare tider


Ska fara på ca 3 minuter mot stan för att luncha tillsammans med josefina och stina, en liten "reunion" över en bit mat, bra grejjer!:) Skriver senare om vad som händer ikväll, ciao!=)

old stuff


detta är två låtar som verkligen väcker minnen!! Lyssnade på dom här i 7:an typ, enjoy!

freeedag.


så var det helg igen, and it feels good!:)) var riktigt sugen på ostisar när jag kom hem så jag fuskade lite och knaprade i mig ett par stycken, mumma!! ikväll blir det ett kärt återseende med frida modig, vi ska på bio =)
sup och svälj trevlig helg!;)


don't stop.


hej bloggen!! Har inte skrivit sen i tisdags..inte bra. Måste ta mig i kragen och börja leva upp till mina tidigare meriter! Gårdagen var hyfsat lugnt, dagen började med sovmorgon sedan rullade det på! Kvällen spenderades at mjölkudden/notviken/tuna, (har alltid haft svårt att skilja på de områdena), där bjöds det på glass och OC mys, najjs!! dagen idag började med matematiklektion för att sedan köra ett benpass på hälsan, riktigt kul var det faktiskt!:D Kvällen/eftermiddagen består av samhälls plugg,( har nämligen redovisning imorgon) och Sh'bam at helex, hårdträning nu inför kommande vecka då jag mest troligt ska teama, so be there or be square;)


the end.

vill bara meddela att LF (efter en oliiiiiiidligt spännande match) vann! Så det var ju kul:) Eftersom att jag inte ätit någonting efter sh'bampasset  och var galet hungrig så for vi efter LF matchen förbi max och hämtade upp lite kvällsmål; ett minimål med +meny och smältost, standard! Hoppas ni haft en riktigt go alla hjärtans dag, Goodnight!


happy valentine's day!

 


Hej hopp alla glada! Alla ♥-dag idag, mys!!
Idag slutade vi 11.30, d-röm. Efter skolan gick jag och köpte lite alla hjärtans presenter till la familia. Till mamma och pappa köpte jag en tésil med ett hängande hjärta och en chokladask från anthon berg, och till lillsyrran köpte jag ett örngott med texten I ♥ U och en ask med geléhjärtan, nöjd!

När jag kom hem hade mamma och syrran bakat go-fika, muffins som jag dekorerade (se bilderna) och sockerkaka, rikitgt gott (=

Eftermiddagen/kvällen bjuder på Sh'bam 17.30-18.15 på helex, sen vidare mot pontus och möta upp jennifer och frida för att heja fram LF till seger.

Nu ska jag läsa lite elsa och ladda inför kvällens bravader, hoppas ni har och får en fortsatt trevligt alla ♥-dag, kram!


pra praa


Imorse hade man turen att få åka med den här flickan och hennes mami to tha school. Sååååå skönt att slippa åka buss, vardagslyx om nått!

Dagen har varit as usual..började med engelska sedan hade vi lunch, "viltskav" stod på menyn..fick ett hårstrå i maten..nice!(y) Sen hade vi företagsekke (företagsekonomi) och dagen avslutades med massage, helt ok. När jag kom hem kände jag att jag var lite hungrig, så jag kollar i kylen och gissa vad jag hittar!? En stor saftig bit entrecote badad i pepparsås..oh oh OH!!! självklart blev det dagens mellanmål. MUMS.

Denna skolvecka är väldigt tjill, idag hade jag sovorgon till 11.05, imorgon slutar jag efter NK:n vilket är typ 11.30, onsdag har jag sovmorgon till 9.45, torsdag är dock som vanligt med slutar vid 15.00 tiden, fredag har jag sovmorgon till 9.45 sen slutar jag 45 minuter tidigare..D-RÖM! hoppas eran vecka blir as awesome as mine, ska kila ttyl!:))



moments


fint.

say, cheese!!


nice


Heeeeej. 

bildbomb sen i lördags..inga kommentarer.


literann.


Just nu känner jag mig väldigt nöjd! kvällen spenderades med fint sällskap, vi lagade tacos och myste på, sen fick jag sällskap även inatt, lycklig cheejj!:')

Min dag ser ut såhär: Nu: fixa och trixa inför första danslektionen som börjar 13.30, käka lite lunch ska jag också hinna med!
Sen: Jobb 13.30-16.30
Ikväll: Förbereda för morgondagen, och bara mysa på med familjen som senare idag kommer hem från kåbdalis.


it's a beautiful day


goddag gott folk! Vaknade vid 11 tiden idag med min älskare jennifer vid min sida. Lovley mornin peeps' just sayin. Vi pallrade oss upp och förberedde en brakfrukost med ägg, mackor, yoghurt med blåbär (min favorit!) te, multivitamin juice och annat gott. Nu ska vi snart bege oss mot sundis för att kolla lite hockey, sedan blir det att vandra vidare mot ica för att handla lite, är nämligen själv i helgen och kylskåpet behövs fyllas på! Måste kila se you later aligator;)


thanks for the memories




nyss hemkommen från en riktigt trevlig middag tillsammans med b-rudarna! På bilden ser ni kvällens efterätt och stämningsfyllda ljus..höhö. Ikväll har vi pratat om gamla goa tider, nostalgi!! Det har varit riktigt härligt, vi har bara suttit och diskuterat och berättat om händelser hej vilt och skrattat så tårarna sprutat:'D mycket fin kväll. Nu avslutas kvällen/natten med en kopp te tillsammans med kompanjon jempan nilsson. Have a good night sleep ya'll and i see you tomorrow, peace out!




here we go!


tjaa! Idag hade jag praktiskt prov i massage, det gick faktiskt bättre än väntat VG+, nöjd tjej! Sen fick vi sluta lite tidigare idag så so far har dagen varit helt okej :) Som ni ser på bilden har jag klippt håret. Det var så himla tunt och slitet i topparna så det behövdes göra något! klippte ca 5 cm. Ikvääll är jag bjuden på tjejmiddag hos frida nordlander, ska bli trevligt att träffa brudarna och tala om gamla tider:D Jennifer kommer snart förbi och då ska vi kila så nu måste jag rusa så jag hinner fixa mig, skriver senare och ger er en update, kisses♥

oops.

Heeej heej, har inte bloggat på nästan två hela dagar, shame on me! Har varit rätt fullt upp så har helt enkelt inte hittat tid att sätta mig ner, annat har prioriteras. Men men, dagen igår bestod av skola, börjar gå riktigt bra på matten nu, och idag fick jag beröm av matterickard, feeling good :D! I gårkväll var jag en sväng och kollade futsal också, det gick jättebra för sunderbyn dom kom 3:a, jag spelade inte för jag kände att jag inte ville. Futsal är verkligen inte min grejj, sjukt svårt och det behövs rappa tekniska fötter vilket jag saknar .. hehe. Efter futsalen for jag vidare och spendera kvällen med en gullig prick och OC. Idag har jag tränat en hel del, känns riktigt bra i kroppen! Imorse på hälsan hade vi afro/house dans, sen så höll jag och stina i ännu ett bodypump pass på SSAB, och nu ikväll har jag varit och kört sh'bam=) Träning är ju så kuul:)) Morfar thord fyller 65 år idag så det bjöds på middag i karlsvik med kusinerna, mormors hemlagade chili con carne med ungsrostat surdegsbröd med havssalt, supersmarrigt!! Amanda var nyss här, tränade lite massage på henne, har nämligen praktiskt prov imorgon..wish me luck.
Nu sitter jag och myser i soffan med mammsen och en kopp te, cheers!

thumbs' up


hehe fuskar lite idag. Var så sjuukt sugen när jag kom hem bara på någonting, vad som helst bara det var ätbart. Så jag gick till skafferiet och hitta dessa. Dock var det bara lite i botten kvar men oh oh OOOOH, det räckte gott och väl för att tillfredställa behovet jag kände! Vet inte riktigt vad det är för något, nån typ av strutchips som smakar salt och majs(: gött.


Tuesdays..


tjabba tjena! Dagen har sett ut såhär: Vi hade morgonträning där körde vi afro/house en blandning av två olika dansstilar, skitkul rent ut sagt!:D Efter det hade vi NK..jag och anna slutförde våran labbrapport och fick omdömet G++.. vad är det för betyg? ajja sen var det käk, redig mat idag, paaalt, mums! Sen hade jag hål tillsammans med elin här i ca 2 timamar, dom spenderades i matsalen och på bibblo med en kopp cacao cream, sitter fint såhär i kylan. Dagen avslutades med svenska där vi först såg en undervisiningsfilm om litteratur sen så hade Monkan (monika) högläsning för oss, d-röm!

Ikväll är det fotbollsträning som gäller, peace out!


I'm back


tjaabba, ..bloggade ingenting igår på grund av att vårat internet har legat nere.. but now i'm back on track, so you can count on me!;) För tillfället sitter jag och skriver det sista på min krönika om kinas miljöproblem, ska skickas in ikväll.

Well well, gårdagen spenderades med en minst sagt gullig prick hehe. Vi såg nått frågeprogram och åt glass med hemmagjord varm chokladsås!..lärde mig att jag inte är så allmänbiladad som jag trodde..Borde se sådana program oftare, eller åtminstone läsa tidningen!

Amanda kusin vitamin kommer vilken sekund som helst, då ska vi se mammor och minimodeller eller vad det heter. Så sjukt program alltså haha..säger bara, stackars barn!

Igår fick jag mail från lessmills där det stod att jag nu är godkänd, och från och med nu är det bara att köra, full fart framåt! känns jättekul:))

Idag gick jag en sväng på stan med majsan, jag köpte ett par gråa mjukisbyxor i haremsmodell från monki, var rea endast 100 riksdaler, ka-tjing! Nu måste jag fortsätta jobba, skriver sen kraaaam♥


I'm out.


heeej, idag är det jobb som gäller 13.30-16.30 på dansmagasinet! Sen blir det att ta tag i min krönika om kinas miljöproblem och förhoppningsvis skicka in den ikväll. Gårkvällen blev mindre bra om man säger så..orkar inte ens tänka på det, pannkaka rent ut sagt. Men men det är sånt som händer, live and learn is what we do. i'm out.


heppåre


hänger med denna skönhet i dagen till ära hennes föräldrarfria hus. Vi har varit och lunchat tillsammans, och shoppat lite! Josse köpte ett sviiiiiinfint handsmycke, och en t-shirt som hon ska göra underverk med, hon ska nämligen klippa den till ett linne(: Jag köpte en t-shirt från gina, tråkigt nog så är det en likadan som min kusin köpt nyligen, men jag tyckte den var så himla snygg så jag var tvungen..hehe;) Se t-shirten på hennes blogg aaamandak.blogg.se Ikväll väntar middag och festligheter, så vi ska snart dra oss mot coop för att handla lite godsaker, sen blir det fix inför kvällen, got to look good!;) läs knasbollens blogg josefineboman.blogg.se.
Majsan kom nyss också so let´s get this party started!! ;)

lördag


godmorning eller goddag kanske passar sig bättre.. Dagen ser ut såhär: Fara till arcus och möta uppp josse för hon är och ser alvik spela. Sen ska vi fara in till stan och luncha och möta upp elin törra törnkvist! Efter det börjar vi nog dra oss till josse för att fixa och trixa inför kvällens bravader. Det blir nämligen girlsnight, maja jempan, elin, josse och jag ska laga middag och ha det trevligt:)) Nu måste jag rusa för att fixa mig lite, puss på er!


friday night

Blev ändrade planer ikväll, blev waldorf istället för pastabacken, standard! :) Åt det vanliga, friterad kyckling med sötsur sås, mums!! Hann även med att köpa lite karra på hemmakväll , hehe. beachen 2012 here i come, and i'm fat...höhö. Nej men blir att köra hårdträning till veckan och käka tonfisk keso och avokado, dricka lite vatten kanske. GOTT. ttyl(:
haj då!

mellis


ser inte så gott ut men tro mig det är delicious! Vaniljyoghurt med blåbär, mm, mm, mmmmmh:D


O.C


Snyggingarna från OC seth och ryan...säger bara oh oh OH!! är dom inte fina så säg?:'D


hei


Nyss hemkommen från skolan, nu sitter jag och smuttar på en varm kopp te och ser på f.r.i.e.n.d.s! kvällen bjuder på fredagsmys med middag på pastabacken :))



Nostalgi!!



Melissa horn är ju bara så bra, massa minnen som smyger sig på när jag lyssnar på henne! underbart♥

true story

 


2/2-2012


Hej hopp alla happy peeps' :))

Idag slutade jag 14.40 då gick jag tillsammans med elin och pluggade massageteori på bibblan, gick faktiskt ganska bra! Sen har jag även hunnit med att vara både på max och friends med Matilda Boudin, hehe. Först max för att få något salt i magen innan vi gick in för ett rejält girltalk på friends ;) supertrevligt!

HA-HA jag sitter i soffan nu så kommer olivia (min syrra) in , för det första har hon på sig min halsduk..igen. utan att fråga, less. Sen kommer hon in i rummet och torkar sin sorgia näsa med den :O WTF!?? jag har pms just nu så det var verkligen inte rätt tidpunkt för henne att snora på min halsduk. USCH, skitunge!!


night


Sitter i soffan med mamma och pappa och ser på ett avsnitt av "the office", hehe, Kul serie. Kommer för övrigt snart en svensk version "kontoret" med bland annat björn gustafsson och "ove sundberg" från solsidan. Kan inte bli annat än bra!

Annars har jag haft en ovanligt mysig onsdagkväll!!:)) Nu blir det att kolla igenom "massen" (massagen) en gång till innan det är läggdags. Morgondagen består av matte, h&f (hälsa & friskvård), LPL och svenska, sen efter skolan blir det kvalitétstid med boudin, vi siktar in oss på något av stadens cafeér för lite girltalk.

ska kila nu, ttyl♥



wife.


haha, nu känner jag mig verkligen som en hemmafru. Har idag städat, dukat, slagit på diskmaskinen sedan plockat ur den och fyllt den, har även förberett och delvis lagat maten..Ser ljust på framtiden!


rutin


Ser OC och pluggar massageteori i väntan på att pappsen ska komma hem och utfodra familjen, hehe..
..idag fick vi iaf tillbaka våra efterlängtande matteprov, och yes, kirrade g även denna gång, nöööjd (a)
så det känns bra!

har hunnit med att städa rummet lite vilket verkligen behövdes, är faktiskt väldigt slarvigt. Ett av mina " slarvighetsproblem" är att kläderna ligger oftast/aldrig i garderoben...
MEN jag har en sak att skylla på, har en alldeles underbar soffa som kläderna äälskar att ligga i.. golvet är en annan plats där kläderna trivs ganska braa..så enkelt när man har bråttom på morgonen att kläderna liksom ligger framme..hehe, nån som känner igen sig?



RSS 2.0