Cool

Var och fikade med my på T.A idag, var supermysigt att catcha upp lite, blir så sällan nu för tiden! Har även innförskaffat en ny läckerbit till garderoben från diva:)) nöjd tjej! kvällen bjuder på plugg och sh'bam på Helex, ha de gött pöss!


Gotti

Käkar äpplen med nutella under tiden jag lagar mat, what is going on?


At the library

Har långt hål tillsammans med Elin! Vi har till 13.55 och har haft sedan 11.35..fml. Vi har suttit i matsalen och spelat på våra nya mobiler #största nördarna någonsin
Nu hänger vi på bibblan och inväntar svenskalektion, fun!


hej.


hej hopp gott folk som ni säkert märkt har jag skaffat mig en iphone, äntligen!! jag har bloggat lite därifråndärför det inte blivit några längre inlägg! :)

denna dagen har jag avsatt för plugg, blir en kopp te och engelska bok om ett litet tag men först ska det käkas skinstek med sås och potatis, mums:D

skriver sen på ett tag xoxo


It goes like this

Några bilder från helgens festligheter!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1308364/images/2012/pic_195522326.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1308364/images/2012/pic_195522331.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1308364/images/2012/pic_195522333.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1308364/images/2012/pic_195522349.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1308364/images/2012/pic_195522562.jpg" class="image">


New stuff

Lite bilder som jag redigerat på ny-telefonen!


Godermorgon!

Sitter och käkar frukost framför tv:n och laddar inför 3 timmAr jobb på dansmagasinet! Senare blir det 50-års firande hos farbror på mjölkudden, peace.


Rollin'

On the bus med jempan, dags för nya äventyr!:))


sure


tjobree, tea-time it is slår på tv:n och förgyller denna heliga stund med TopModel, great! Idag har jag gjort undan lite läxa, nu sitter jag och dricker te som sagt och senare ska jag på helex med elin och köra det nya sh'bam passet, ska bli grymt kul!!:)


7th heaven




Hej alla glada, jag hade ingen chans att hinna blogga under gårdagen eftersom att jag medverkade i en
Björn Axén hårvisning för Wella och var på kulturenshus från 09.00-21.30( 12 och 1/2 timme!!:o) Kvällen innan igår (måndag alltså) valdes 16 modeller ut på hårsalong Lyx till gårdages visning. En av dom lyckliga var jag :))!! Gårdagen började med att vi samlades utanför lilla salen i kulturenshus klockan 09.00, jag var riktigt trött ska jag meddela mendet tog sig med tiden! Först blev vi indelade i olika "stilgrupper" ; Klassisk, Modern, 50-tal och Bal. Jag var i grupp Klassisk. Under dagen provades klänningar, skor, hår förbereddes och sattes upp, make up las och en provomgång på podiet hann vi också med! Vi satt i en av logerna i kulturenshus, och där blev vi bortskämda med, té, kaffe, frukt, mackor, godis, dricka och nötter...muhuuums! Till lunch serverades Kalopps så det stod härliga till, till det fanns ett jättegott bröd som jag åt. Klackarna vi skulle bära upp klänningarna med var inte att leka med må jag säga, guuud alltså!! Helt plötsligt har jag lite medlidande för dom som "fjesar" på topmodel, jag förstår verkligen hur det känns, det är i princip omöjligt att inte knäa i ett par 13 cm stillettos, hojjaligen. Första vändan jag gick fick jag feedback om att korsa fötterna när jag går då blir det mer casual "annars ser du ut som en anka som går ankgång"..börjar bra..Nej men efter ett tag tog det sig, och klänningarna vi skulle bära var fotlånga så de täckte de krökta benen som tur var! Här ovan ser ni lite bilder sen gårdagen försökte även få med min Make up men det fastnade bättre i ansiktet än på bild..hope you enyoj! xoxo


Ny hårfärg



hej hopp! Har varit på en uttagning på lyx ikväll för att vara hårmodell imorgon:) Jag och 15 andra tjejer blev uttagna, så det känns jättekul, ny hårfärg har jag också fått, mörkt brunt med en liten ton av rött, nöjd chejj (A)!

Så imorgon blir det ingen skola ska nämligen vara på kulturenshus från 09.00 på morgonen! Vi får jättefina uppsättningar, blir makeade, får bära underbara klänningar och promenera i riktigt highheels, I'm in heaven. Hallelujha, nej men lite kul är det allt (:

Nu ska jag plugga på ett tag, vi hörs puss!


jodå


HELL YEAH! dessa godbitar är högst upp på min prioriteringslista nu, så otroligt fräscha! Helvita Nike AIR Max är vad jag kommer att vandra runt i till sommaren:)) går att beställa och designa själv på nikes hemsida --->
http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp#category,new_products_Women 


so they say


goodday peeps'! Idag hade vi bara två lektioner, började 11.05 och slutade vid 14.00 tiden, fantastiskt!
Nu sitter jag hemma i vardagsrummet med en kopp te och försöker traggla mig igenom morgondagens inlämning, keep on doin' it.


sweet dreams


vill bara säga godnatt till er läsare, fick en bra avslutning på denna söndag i form av besök av jennifer och gustav! Vi tog det bara lugnt, såg BB och drack té as usual, hehe :) Imorgon är det sovmorgon som gäller 11.05 såå sköönt, alltid välbehövligt efter en helg, I'll see you, goodnight <3


right


tjabba. Efter en helg fylld av fotboll, jobb och festligheter känner jag mig rätt sliten i kroppen! Har dock haft väldigt kul:)) Helgens tråkigaste stund var den när min älskarinna jennifer stukade foten inför lördagens första match..:/ Men jag pratade med henne för ett tag sen och hon verkar må bra:) för övrigt kommer hon och gustav hit vid 9 tiden för att tillsammans med lilla moi skåda bigbrother, som jag skulle vilja säga har blivit årets "snackis" snacka om att det har spårat med tiden..
Nu ska jag fortsätta att se på " så ska det låta " och njuta av sista kvällen innan skola, Xo Xo!


football


hej hopp, idag har vi lirat första matchen i stora sundis cup som vi själv arrangerar! Vi har dock fått en ny sponsor - Nordshark som cupen även bytt namn till. "Nordshark cup". Matchen resulterade i förlust..2-0 mot öjebyn, men för att vara vår första match var det ändå tappert av oss:)) Efter matchen stod jag jennifer, nicki och mikaela i kiosken/grillvagnen och sålde allt från burgare till fika, här ovan är en bild på nicki in action, hotstuff!;) Nu blir det bara att ta det lugnt och ladda upp inför kommande matcher imorgon, xoxo gossip girl.

a letter


Hej gott folk. Denna dag har hittills inte varit att klaga på! Började 08.15 med matteprov, sedan slutade vi för dagen och det var verkligen jätteskönt:)) Efter skolan gick jag in till stan och införskaffade detta (se bild) ett "Anti-Shine Mattifying powder" från ISADORA. 129 riksdaler på parelle! Färgen/kulören jag har heter "Matte Mocca, 32" Om du är osäker på vilken färg som passar din hudtyp, fråga då om råd i kassan så hjälper dom dig:)

Efter min lilla stadsvistelse tog jag bussen till mammas jobb för att fara och luncha tillsammans med henne, det slutade på max ..not OK. Men hade tänkt träna bort det ikväll så det jämnar ut sig ;)!  Nu ska jag ta en såkallad "beauty-power nap", och hoppas på att vara vackrast i landet när jag vaknar..:)


Tillfälligt


hey, mitt humör idag är inte det bästa..känner mig hängig och trött i kroppen och om någon timme väntar fotboll..det enda positiva med det idag är att det är första uteträningen för i år, Notvikens IP it is!

Innan middagen måste jag gå runt på kvarteret och sälja idrottsrabbaten, förbannat tråkigt. Men men det måste ju göras, så bara att bita i.

Imorgon väntar matteprov, känner mig faktiskt lite nervös, men känns ändå som att det kommer gå bra, slutar förövrigt efter det, skulle tippa på att det är kring 09.30:)

Nu ska jag pallra mig ut på gatan och hoppas på att nån vill köpa..-.- wish me luck


Thirteen


tjabba, tisdag idag och idag har det varit en trött dag..
Morgonen började med hälsa, halva tiden uppvärmning restrerande tid core i helgrupp, det var väldigt skönt faktiskt! Magda (våran lärare) hade verkligen lyckats med coren, roliga vningar till fräsch musik, love it♥
Lektionen efter det var NK, där labbade vi litegrann. Vi kollade synen, reflexförmågan, luktsinnet m.m. Eftersom att i pricip alla var klara en halvtimme innan full tid, så fick vi sluta!

Vegetarisk falafel med ris och sötsur sås stod på menyn idag..inte det godaste, är inte så mycket för vegetariskt, jag gillar mer en stor saftig köttbit och en härlig sallad, men är det falafel så är det! det gick ju  att äta iaf.

På hålet läste jag min klassiker, "Therese raquin" och sedan hade vi bokredovisning på svenskan!

Nu ska jag plugga matte inför provet som kommer på torsdag sedan bär det av mot träning och förhoppningsvis donken efter det hehe..ska bara övertala päronen först ;)


keep on doin' it


nu känner jag lite att prioriteringen av bloggen inte varit högst upp på listan de senaste dagarna, och det är jag så ledsen för men nu ska jag ta igen och berätta lite hur helgen har sett ut. Bilderna ovan berätta i princip allt. Vi var på kick-off med fotobllslaget i skellefteå. Vi var på bodaborg och sedan sova vi över i ett församlingshem som fanns där.Vi lagade mat tillsammans och lekte lekar! Det var väldigt trevligt faktiskt, vakade dock upp söndagmorgon av att det var väldans kallt..kom fram till att jag hade sovit med sovsäcken öppen..åh nej..!

Söndagkväll spenderades med ett gäng härliga prickar, vi lagade tacos och avslutade kvällen med fruktsallad och BB! ikväll får vi se om Rodney får stanna, hoppas på det eftersom att Hanna lämnade. Hanna var ändå lite av min favorit. Det hände alltid saker omkring henne, och det kan man ju säga att det gjorde kring rodney förra året så jag tror det skulle blir bra om han fick stanna, en bra ersättare liksom:)

Just nu i stundens hetta sitter jag och fuckin läser en klassiker...-.- inte KUL. Den ska vara utläst till imorgon, well good luck with that. Nu ska jag bege mig in i bokens värld och stanna där ett tag, hej på er.


löördag


Heeej, bloggade ingenting igår så tar igen det nu! Denna bild kommer från gårdagens NK-lektion, vi skulle testa vad vi har för typ av blod. Vilken blodgrupp vi har. Man kan ha, A, B, AB, och O sen kan man vara Rh-positiv som 85% av sveriges befolkning är eller så kan man vara Rh-negativ. Vi var tvungna att sticka oss själva med en nål i fingret, inte det roligaste men det gick bra! Sen skulle vi sätta en droppe vatten i varje ruta och sedan blod i varje ruta. Eftersom att ena rutan har "klumpat" ihop sig betyder det att jag har blodgrupp O-positiv. Ganska kul experiment men är man känslig för blod så var det nog inte så trevligt..

Idag mina kära vänner drar vi med fotbolls laget till skellefteå för att kicka igång fotbollssäsongen! Vi ska till boda borg och leka lite sen får vi se hur restrerande av dagen ser ut. Vi kommer övernatta i skellefteå så vi ses inte förrän imorgonkväll. Hoppas ni får en fin lördag, puss på er!



the roof is on fire


tjaa, dagen idag har varit ganska bra faktiskt! Började med matte, har matteprov nästa vecka så nu är det nötning för hela slanten!! efter det hade vi hälsa & friskvård, vi joggade typ 7 kilometer och jobbigt var det, men känslan efter ett löppass är ju den bästa! Efter det körde vi yoga ett tag för att sträcka ut musklerna ordentligt och förebygga pingvingång imorgon, hhehe. Därefter var det dusch och sen lunch, helt ok mat idag ändå; Gulashgryta (stavning?) med ris. Sen hade vi svenska och under den lektionen gjorde jag klart de 18 frågor som ska vara inne vecka 12 så det kändes ju förträffligt bra, hann med och läsa lite på min "klassiker" också, boksamtal på tisdag så det börjar dra ihop sig!!
Slutade 14.40. När jag kom hem såg jag OC på tv, det är typ alltid klockan 15.05 på vardagar.

Nu ska jag plugga, har nämligen en inlämningsuppgift i massage till imorgon, sedan blir det att fara och teama på helex, Sh'bam it is så det ska bli kul :) har utökat till tre låtar nu, nöjd!!

Sen är det hopp i duschen som gäller för att efter det bege mig mot mjölkis #life is good
pusssss:*
 


MR fab



Åh just nu känner jag ett sjukt pengabehov. Jag vill ha så mycket just nu så det finns inte. Jag vill åka till Peace&Love jag vill köpa en Iphone jag vill shoppa en ny sommargarderob jag vill ha en kort svart skinnjacka, en kort beige mockajacka OCH en röd skinnjacka..shit asså. Jag kan ju fortsätta drömma..Och inte minst, jag vill så gärna ha sex & the city brudarnas fabulösa liv, vem vill inte det liksom? Sick in head..i die. Give me money!!! Tidigare idag ringde en rickard från postkodlotteriet hem till oss och sökte pappa, men han var inte hemma så vi sa att han skulle ringa tbx. Det är nämligen så att pappa är med i postkodlotteriet och då kan man ju vinna jättemycket pengar, så jag trodde för en stund att pappa hade vunnit, eller a tanken slog mig att tänk om han har vunnit typ 200 000, då hade jag kunnat ha allt jag nu suktar efter, men nä,  det visade sig att det inte var om nån vinst utan om nått byte av några jäkla lotter ..fyfan.


hej hå

Hej hopp peeps' denna eftermiddag har bestått av plugg och cellokonsert! Min lillasyster olivia spelar nämligen cello och nu hade dom jobbat med ett projekt under en tid som dom visade upp. Konserten var på kråkbergsskolan min gamla, nostalgi så det bara sjunger om det!! Fick en glad överraskning när jag såg att ett projekt som vi gjorde i typ 8 eller om det var i 9, fortfarande prydde torget:)) Projektet var att rita av alla luleås stora byggnader. Exempelvis dansmagasinet, badhuset, brandstationen, kulturenshus, ebeneser mm. så det var kul! Just nu håller jag på att skriva så att det ryker om tangenterna, håller nämligen på med en inlämningsuppgift som ska vara inne imorgon..är nästan klar faktiskt så det känns skönt, var bara tvungen att ta en break! Bjuder på några sköna bilder på mig och amanda som förtillfället ligger hemma och är sjuk :// well this is for you amanda hope you enjoy
!
!


Fashion flow

 
Snygg outfit att glida runt i en sval sommarkväll! Allt från Weekday. Casual men ändå chict!


ihop plock från weekday, mobilväska från nelly. Vitt kort linne till ett par högmidje jeansshorts med en mobilväska i brunt skinn, perfekt för en härlig sommardag!



Lite mer rockinspirerad look, väldigt avslappnat och coolt :)


För ett mysigt tillfälle! Mjukisshorts och en något transparent t-shirt för de slappa dagarna :)



fräscha färger, rött och oranget. Dessa toppar passar perfekt till högmidjeshorts svart eller blåjeans! Matcha med dessa platåtennisskor som är så snygga! Ett par sådana här ligger absolut på min "vill-ha-lista" till sommaren!!:))


back to school

då var man inkastad i sina dagliga rutiner än en gång, måste bara säga att loven går olagligt fort!!
Man tänker att man ska hinnna med allt man aldrig annars hinner men det blir oftast inte så, man är som  inklistrad i samma gammla mönster orkar aldrig ta tag i saker och ting liksom ..Aja idag är det plugg som gäller, har som vanligt enormt mycket dessa tre kommande veckor (att man alltid skjuter upp allt till efter loven..fattar inte logiken, can't make the ends meet). Så det är vad jag har att se framemot här framöver. Just nu håller jag på att bädda rent i min säng och för att överleva tristessen lyssnar jag på några godbitar från melodifestivalen, molly, ulrik, loreen, danny, charlotte och david var mina personliga favoriter!!


kåbban!

OH MY! jag har begått bloggbrottet numero uno, har inte bloggat på 3 dagar, skandal!!
Nej men ledsen för det alla läsare men here I am back on track;)
ska därför bjuda er på en bildbomb från veckan, enjoy!!




Upprörd turist!


tjillin' at kåbban med Amanda!

Måste bara berätta att vi nyss var vi på HOF med cissi och såg hky, när vi kom fanns det inga lediga fotöljer så vi drog fram varsin stol från rummet intill (som även många andra gjort i brist på platser). Efter att vi har sett första perioden kommer en tjej (kärring!!!!) och säger att - "ni måste ställa tillbaka stolarna, vi betalar ju för den här kanalen och vi får bara ha 30 sittplatser annars kan vi få böta 100.000 kronor, så antingen får ni sitta på golvet eller stå".. WTF?!? Så otroooligt löjligt, vi fick alltså välja att stå eller sitta på golvet..vi valde att GÅ, förbannat less.


Sommar.




Någonting i den här stilen hade jag kunnat tänka mig att att strosa runt i en sommarkväll. Vit klänning med fransar, skinnjacka by Kenza, beigea cowboy inspirerade boots, tjockt arbmand i guld och en casual brun skinnväska, ÅH VAD JAG VILL HA SOMMAR! Någonting som känns väldigt hett i sommar, eller vad jag kommer sikta på om budgeten håller är en skinnjacka i rött. Matcha den med ett par svarta chinos och ett löst instoppat linne till ett par höga klackar, KÄRLEK!!

enjoy


Säger hej från kåbdalis med syster yster! Riktigt skönt att få komma hit och koppla bort allt som annars ligger och gnager i bakhuvudet! Har varit riktigt fint väder idag, 5+ och sol på det:)) Pappsen var gullig och vallade mina skidor idag så nu susar jag förbi snabbare än blixten i backen..so you better watch your back ;)

Kusinvitamin amanda kommer hit vid 18.00-tiden så det ska bli kul, dom ska stanna här med oss till söndag:).

Just nu sitter jag och Cissi inne på puben och surfar liite. Jag har försökt underhålla mina följare på twitter idag med bilder och grejjer men det har inte gått så bra..teckningen är inte den bästa om man säger så.

I'll keep you guys updated!

later xoxo


RSS 2.0