Night-update!

Tjaaa. Idag har det varit skola as usual, ganska lungt nu på slutet så det är ganska kul faktiskt :) mest hänga runt i skolan med kompisarna.

Fick veta betyg i matte och i samhälls och fick fika på engelska lektionen!! Te, kakor och godis fick vi av go-åsa så det var la gött (Y)
¨
På kvällen har vi haft fotbollsträning. Gick sådär, gick ganska tungt..men men nu sitter jag pch amanda och ser på big brother, har nyss fikat. Hörs imorgon puss xoxo!


Sweat

Idag känner jag mig lite duktig faktiskt:)) har nämligen varit på Helex och kört sh'bam, sen när jag kom hem körde jag mage för att sedan fara ut och springa backintervaller! Beachen 2012 är nära nu;)


Put the blame on me

Sorry U guys!! Har varit hemskt dålig på att uppdatera bloggen..har försökt att bjuda er på ett smarrigt inlägg varje dag men blogg-appen som jag brukar använda via Iphone har inte fungerat helt som den ska..Har varje dag hoppats på att det ska funka, "kom igen, bara idag!!" men har blivit besviken gång på gång så nu tar jag till den gamla hederliga metoden, la computaahh.

Jag ska bjuda er på bilder och berätta allt som hänt de senaste dagarna då jag har varit frånvarande. Ni lär INTE bli besvikna, enjoyyyy..;)

Jaa hörni, vart ska jag börja..? På fredagen började jag som sagt 12.45, var huur skönt som helst. Hade bara 2 lektioner. Sedan på kvällen for jag hanna och elin på friends, vi hade hoppats på att uteserveringen skulle vara öppen med det var den inte så vi fick gå inte och sätta oss. Lite trumpen blev jag med tanke på att jag hade klätt mig för att sitta ute..men det gick bra ändå. Det var väldigt mysigt att sitta där med brudarna as always. Vid 22.45-tiden avrundade vi, Elin cyklade hem och jag och hanna tog bussen mot byn.

Lördagen kom, dagen vi alla väntat på med spyan i halsen. Jadå oh så härligt, lördag 26 maj, stadsmaran!! (obligatoriskt för alla gymnasieelever att springa 1 mil varje år) Åh herregud som man har gruvat sig inför den, ångesten har ju verkligen varit outhärdlig HOJJA. Men duktig elev som man är steg man självklart upp i god tid, tröck i sig lite pasta fast man inte ville ha (måste ju verka nyttig iaf!!) och pallrade sig iväg till fucking porsön. Väl där gick jag och mina kompisar runt och hatade på milen, förbannade dagen och jämförde tider från förra året. Bättre pep-talk är ju svårt att hitta. Så när man stod där sen i klungan och hörde startskottet var man ju SJUKT taggad..NOT. Aja men runt tog man sig ju och det är väl iaf någonting, väljer att inte diskutera tider här, kondisen kunde ju ha varit bättre...men som man bäddar får man då fasiken ligga!!

Lördag kväll däremot, blev den mest legendariska sedan 99, sverige tog hem fucking eurovision song contest!!!!! LOREEN IN MY ♥ ´Hon är ju så cool. Var riktigt kul att se faktiskt:))

Lördag kväll var jag och käkade med mina jobbkamrater från dansen. Vi åt på köpmangatan 16. Rekommenderas verkligen!! Hur bra mat som helst. Som varmrätt åt jag grillad röding med passionsfruktssmör grönsaker och stekt potatis, och till efterrätt Choklad fondant med hemmagjord apelsinsorbet, knäckflarn och en jordgubbe. Vattnas i munnen bara nu när jag beskriver det, det var skita gott!! Vi satt där och hade en hejbuubblans trevlig kväll, vi såg eurovision där på en tv som dom hade och hurrade i takt med att loreen kammade in 12:a efter 12:a, hade jättekul! Efter middagen vid 00.45 promenerade vi i sällskap ner mot färjan för att fortsätta det vi påbörjat. Hur härligt som helst hade vi det, vi dansade (otippat) och umgicks ändå in på natten. Sedan tog jag 03.10 bussen hem.

Söndag morgon, var riktigt fin. Vaknade vid 11.00 tiden och gick ut i solen direkt där jag låg och stekte fram till 14.00. Då började jag göra mig iordning för att fara in mot staden och se dansshowen som mina elever var med och dansade i. Så vid 14.45 var jag i staden och mötte upp Isa, vi gick tsm till teatern och kollade stolt på våra elever, vi hälsade de glad sommar och berömde dem för deras bra jobb på scenen. Söndag var det även shorts premiär för min del. Har nämligen införkaffat 3 par nya shorts från gina tricot ( se bilderna). På kvällen firade vi Kusin Amanda, hennes pappa Anders, och moster Maria för att de har fyllt år. Så det var tårtkalas för hela slanten.

Idag hade jag 2 lektioner, gjorde klart ALLT i engelskan och hade sista provet i årskurs 2. KÄnns sjukt skönt. Kan dock ha blivit ett IG men kursen är 150 p så det löser sig nog. (Det betyder att jag läser kursen hela 3:an också)
Nu på eftermiddagen har jag varit på dansmöte, vi utvärderade båda föreställningarna och tog farväl av varandra inför sommaren. Så nu är allt i princip klart. FREEDOM.

Nu sitter jag och ser bb och inser att detta inlägg inte kommer orka läsas, haha. Men stackars den som går miste om detta ;) höhö, see yah.


Firade amanda

Amanda blåser ut alla 17 ljus
image description
Pasta uppladdning inför milen..(Y)
image description
Lina efter 1 mils löprunda!
image description
Sofia efter milen!
image description
Glada över att Loreen tog hem segern!
image description
På hannas altan efter milen, "jag har en fluga i min glass, äh skitsamma jag käkar upp den"..skön!
image description
efterrätt!!
image description
Förrätt!
image description
on board at Färjan..;)
image description
Sandra, Hanna och My efter milen!:))

Nya shortsen ♥

Nya linnen!

shorts premiär!!

moi!


yes sir!

Hej hopp alla glada!, (och givetvis ni sura också) Igår gjorde jag mitt sista matteprov någonsin på gymnasiet, och det känns underbart!! Nu är jag FRI. Vi skrev nationella i matte b. Började 08.15 och slutade 12.15, dröm.

Senare vid 18.30 tiden hade vi match mot svartlå i bredåker. Och jag säger bara en sak, det var mycket längre in i byarna än jag trodde. Planen var som grädde på moset omgiven av 2 åkrar och "omklädningsrummen" var ca 500 FRÅN planen..men det gick ju bra ändå:) Bredåker ligger utanför boden och det tar ca 30 min att köra dit..men det var det värt eftersom att vi tog hem våran första serieseger där. Vi slog svartlå med 3-2!!

Kvällen spenderades med ett par sköna lirare; Wille, Gurra, Micke, John och jennifer. Vipratade, skrattade (vilket jag förövrigt alltid gör med det här gänget) var på donken (as usual) och sedan tog vi en tripp till ormberget i brist på annat! Det visade sig dock att ormberget var väldigt myigt, vi satt och eldade i solnedgången och blickade ut över Luleå stad..haha, Hur poetiskt lät inte det där?..

Anyway, bjuder på gårdagens outfit;)

Idag torsdag har luleå bjudit på ännu en dag med strålande väder! Var hur varmt som helst i solen idag. Och eftersom att vädret var så härligt så fick vi sitta och jobba ute på svenskan medan läraren hade betygssnack med samtliga. Jag fick MVG i slutbetyg och det känns så skönt. Riktigt kul! En sak mindre att tänka på..
Efter skolan gick jag en snabb svöng med elin på stan, sedan tog jag bussen mot S-byn. Gick förbi födelsedagsbarnet amanda påväg hem från bussen och stannade där i ca 1,5 timme för att sola, äta piggelin, melon och jordgubbar, Huuur härligt som helst! Sen drog jag hem och käkade för att sedan fara vidare in till stan igen. Väl där mötte jag upp Isa, vi drog till ica supermarket och plockade ihop en egen sallad. Skitgott var det! efter det besöket vandrade jag och isa mot norbottens teatern för att delta på våra elevers genrep inför helgens kommande föreställningar!! Genrepet tog ca 2 timmar, så direkt när det var slut hoppade jag på bussen hem för andra gången gillt denna torsdag för att möta upp mamma på ica i g-stad, hade nämligen ett uppdrag att utföra;)..jag bestämde mig för att köpa en tårta till amanda och överraska henne, jag tror faktiskt vi lyckades! jag hade till och med fixat 17 ljus till tårtan så det kändes braa:))

Nu ska jag läsa lite Bok vs Tidning. godnatt på er!!

Btw så börjar jag 12.45 imrogn, hur najjs??!! xoxo


image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


New style

Hej hej! Idag bjöd Luleå på go-väder, underbart:)) var dock inne hela dagen..har haft genrep inför modevisningarna som mode&design håller i imorgon. Ska nämligen agera modell för Emmelies projektarbete tillsammans med Hanna och Linnea:) det är tre föreställningar en klockan 11.00, en 14.00 och en klockan 19.00, ser fram emot det!

Ikväll har vi haft träning, har borta match på onsdag så vi tränade en hel del uppspel och avslut! Gick helt okej:)

Imorgon ska vi vara på lärkan 07.30 så det är nog dags att man slumrar nu, vi hörs puss på er:))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1308364/images/2012/pic_203605733.jpg" class="image">


Sweet as sugar

Hej hej, ville bara säga att min kusin Amanda kom hem idag från Turkiet! Hon är lite av min andra halva, hon är som en syster för mig, så det var väldigt kul att träffa henne:)) hon hade köpt ett par svarta ray bans åt mig därifrån och det blev jag jätteglad över! Olagligt brun hade honhunnit bli..förbaskat måste ligga i med mina resor till solarieöarna om jag ska kunna jämföra mig med henne..nåväl nu ska jag sova! Vi hörs, xo xo


walk all over you

Hej! tror inte att jag har lyckats ge er en enda gnutta information om vad som har pågått i mitt liv sedan i torsdags..så nu tänkte jag ge er all den information ni behöver!
Torsdag: I torsdag var jag på förmiddagen och solade på sun tan tillsammans med Hanna. Direkt efter det fixade vi oss och begav oss mot Max city där vi skulle samlas inför kommande personalmöte som skulle vara på huvudkontoret. Så vi hade möte med alla maxare på storheden i ca 2 timmar sedan avslutade vi mötet med middag på ban thai, satt som en spik i kistan!!
Efter det kom Gustav, Jennifer och Linnea och plockade upp oss utanför hemmakväll. Vi drog till kvantum där vi mötte upp Alle från gälle och Wille. Besöket resulterade i att vi köpte 2 pajer och självklart lite glass till det.
Sedan brummade vi alla + Martin och John ut till Micke i måttsundsskogarna. Kortspelande, pajätande, hockeytittande och rallybilsåkande var det som bjöds på. What a night! Kvällen avrundades med bilcruising i kvarnträsk, spännande nanting!
Fredag: Fredagen handlade till mesta dels av jobb! Var på arcus från 13.30-19.00 och jobbade med genrep inför danssagan. När vi var klara kom pappsen och hämtade mig, vi for förbi max och köpte 9-bitars nuggetsmål med morötter och ramlösa. Var nämligen sjukt hungrig och skulle till josefina i princip direkt nr jag kom hem. Väl hemma fixade jag mig snabbt och cyklade iväg till Jossyh för att fira henne på hennes 18-årsdag. Det var jättemysigt, vi åt tapas, ost och kex och tårta! Riktigt smarrigt var det. Sedan satt vi bara och pratade i timmar, det var hur mysigt som helst, tack för det <3 Kvällen avrundades vid 00.30 då trampade jag hemåt.
Lördag: Oh oh oh säger jag bara. Dagen började med att vi hade dansföreställning i arcushallen kl 11.00 och 14.00. Barnen var så duktigaa, kände mig som en stolt mamma när jag såg att stegen jag lärt ut och bundit ihop till en koreografi i takt till en utvald låt satt så kunde man inte vara annat:)) Det var jättekul! Fick en ros, en chokladask och en blombukett av mina elever, såå gulligt:)
Efter det var det bara att fara raka vägen hem för att göra i ordning sig inför kvällen. Elin har nämligen fyllt 18 för inte så länge sedan så vi skulle fira henne. Hanna kom till mig innan, vi fixade oss tillsammans och fick skjuts dit av mamma, på vägen plockade vi även upp Elin nilsson. Väl där hade jag hunnit bli riktigt taggad, var nämligen min tur att göra debut på dansgolvet at olivers! Vi taggade med god mat, bra musik och några snygga moves sedan var vi alla redo för att lotsas vidare från mjölkis till staden. Kändes som att hela världen var där, träffade bl.a josse, maja och Isa så det var ritkigt kul:))
10 minuter innan dom skulle stänga ställde jag mig i garderobkön för att förhoppningsvis få ut mina kläder i tid till bussen, och det fick jag. På bussen träffade jag Maja, jag kan ha varit ett väldigt otrevligt sällskap för jag somnade i princip hela tiden till och från så jag ber om ursäkt för det. Sry majsan! När bussen saktade in och stannade vid våran busshållplats gick det upp för mig att solen sken där ute så det blev en ganska mysig promenad hem trots att jag var "all by myself". Slumrade in vid 04.00
Söndag: Idag sov jag ut till ca 12.00, sjukt trött när jag vaknade, men vad gör man? Jobb stod på schemat även idag, dock bara en timme  så det var skönt. Efter jobbet for jag och handlade med mamma i gamelstan. Nu sitter jag i mitt rum med persiennerna neddragna och tv:n står på. LIFE. Börjar bli lite hungrig så hoppas att go-middagen snart är klar, fläskfilé potatis i någon form, sallad och peppearsås står på menyn. Och se där, som om mamma är en mindreader öppnar hon dörren sticker in huvudet och frågar, kommer du ner och äter?
och klart gör jag väl det.
see you!
Go-pajerna!
styr upp lite kortlir!
Micke visar hur ett kök ska tas!
Grapparna grus!
vi myyyser.
Inövad pose av wille tha man.
illusterar statyer, hur likt?
oh my god vilken otäck blick från john..
och en close up..!
john spekulerar i vart vår nästa destination ligger
alle och jempan
AAAAHHHHHHHHH!!
genrep med danssagan!
pizza käk!
sofia at josefinas place
presentöppning!
mums!
tjejorna!
josefinas jättefina tårtor!
Ida och Olivia (min syster) visar hur coola dom kan vara.
Diplom till mig!
presenetr från mina elever, tack till er<3
gick inte att rotera den här bilden..
inte den här heller, festfina innan elin!
födelsedagsbarnet, sabbi och ema!
Sandra, Elin och Soffan!
Stina!:)
såhär var vädret när jag avndrade hem vid 03.40 inatt!

Woop woop!

Idag har vi haft ett samhällsprov (läs: äckligt, jävla skitprov!) det gick helt okej, eller g blir det iaf..hoppas jag..

Sjukt bra väder idag, hade idrott ute och det var riktigt skönt!! Kul hade vi också, våran gamla klass är lite som ett enda stort dagis;)

Efter skolan begav jag mig hemåt och vilade lite vilket jag fortfarande gör, har nämligen match ikväll mot lira, hemma för övrigt!

Mamma kom nyss hem med ett par nya converse åt mig. Ett par vita låga blev det, riktigt nice:))skokanonen har nämligen 30% !

Nu väntar käk och match-tagg puss tja!


Tomar el sol

Tjenixen! Tisdag är det och idag började dagen med cooper-test..såå skönt att äntligen få det bort gjort:)) efter skolan for jag hem och hämtade Olivia, sedan tog vi bussen till mammas jobb för att med henne åka om möta upp pappa på Max vid OKQ8! Valde hyfsat nyttigt idag, böt ut frisen mot morötter och läsken mot en Ramlösa:) nöjd. Sedan bar det av mot Helex, som förövrigt nu bytt namn till sensia!:) där körde jag ett sh'bam pass med Jennifer och Sofia.s. Efter det drog jag och Jempan till solarie öarna för att jobba lite på brännan inför sommaren, det ska börjas i tid;)

Nu väntar vi på skjuts hem till byn där samhällsplugg väntar..ha en bra kväll gott folk!:)


Home

Pappsen kom hem idag vid 18.30 tiden!! Han har varit i Ungern med grapparna grus och levt rövare sen i fredags:) kul var det minsta don hade haft om man säger så!;) gullig som han var så kom han hem med en överraskning (se bild) 3 LdB lotions perfekt sommarfräscha dofter! Tack pappa:))

Nu så, godnatt på er;)


Måndag!

hej gott folk! Var väldigt längesen jag bloggade via dator så jag tänkte att det var på tiden att damma av luckan och fälla upp den, vilken otrolig skillnad det är på att blogga via telefon och att blogga via dator. Såå mycket enklare att knappra på datorn!!

Idag har jag haft en väldigt behaglig dag, började 11.05 och slutade vid 14.00 vilket innebär att jag idag endast har haft två lektioner, underbart!

Imorse innan jag började fick jag en väldigt rolig överraskning, jag är nämligen härmed licensierad sh'bam instruktör!! känns jättekul :)) Blev godkänd av lesmills, fick feedback om grejer som jag behöver jobba på och förbättra och tycker den var 100% rätt. Så det känns väldigt braa. Tanken är att jag ska bli färdig till sommaren, att då kunna stå på egna ben och få männiksor på helex att svettas i takt till musik, ska bli superkul!:)

Förövrigt så bokade jag nyss upp hela juni med jobb, ser framemot att kamma in lite peningar för det är ju någonting som alltid behövs. Hoppas på att jag får jobba mycket!!

Framför mig nu väntar samhälls-plugg eftersom att jag har prov på onsdag. Känns ju inte så fantastiskt kan jag meddela..känns förbaskat hängigt!! men men...jag kener vad ja kener..

Mamma kom nyss precis inrusande genom dörren och såg hemlighetsfull ut och nog var det väl så, bakom ryggen hade hon en lite surpprise åt mig. Hon kom med en Mariannepåse, en mentos mínt och ett tuggummipaket för att säga "Grattis till att du har blivit instruktör". Älskar överraskningar som kommer sådär spontant, man behöver se lite ljus i vardagen. Tack mamma♥

NU äre plugg på schemat, senare väntar fotbollsträning. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag puss på er ;*



Milen 2012

Tog tag i träningen såhär 2 veckor innan milen, känns ju väldigt stabilt..men i varje fall så for jag ut och sprang en runda för att röra lite på mig! Nu sitter jag i soffan med mamma och ser mästarnas mästare, senare blir det bb-mys med godsaker och ansiktsmask! Puss på er!


Sunday

Hej hopp! Denna helg har hittills varit väldigt bra:) började fredagskvällen med brakfika hos majsan dom nyligen fyllt 18 var väldigt trevligt:)) sedan bar det vidare mot Matilda b för att även fira henne, var riktigt kul faktiskt! Kul att träffa lite nya människor. Dock så fick jag endast sova 4 timmar natten till igår (lördag) eftersom att jag började jobba i stan klockan 09.00..men den sömnen har jag tagit igen inatt:)

Igår jobbade jag som sagt 09.00-17.20 på dansmagasinet, vi hade Helgrep inför nästa helgs bravader då det är föreställning i arcushallen:) på kvällen for jag Linnea och Jennifer och "grillade" med axel och William, riktigt sköna människor! Vi hade väldigt trevligt:))

Idag är det ännu mer jobb, 12.00-14.00 på dansmagasinet! Så nu ska jag pallra mig upp ur sängen och fixa lite frukost, vi hörs och ses puss på er!


 


Helex

Var som sagt och körde sh'bam på Helex ikväll! Var med och skuggade 4 låtar med Anna-Maria, väldigt kul och jag blev väldigt trött!! Härlig känsla efteråt:)) nu käkar jag ananas dricker te och ser lets dance, hörs imorgon puss!


Forward

Hej hej, torsdag idag och vi har tagit ett steg närmare helgen, fantastiskt! Imorse hade vi rörlighets tester, gick helt okej var normalrörlig så det bådar ju gott!:)

När jag kom hem gjorde jag en insats för familjen. Tömde diskmaskinen, vek tvätt, dukade och plockade bort i hallen. Ger mig själv en highfive för det!

Ikväll bär det av mot Helex för lite sh'bam, innan det hade jag tänkt hinna käka, ta en nap och läsa lite samhälls! Hej på er:))


Onsdag it is

Hej hej! Onsdag idag och allt rullar på som vanligt. Imorse hade vi engelska nationella, reading och listening, kändes sådär..men hoppas på VG!

Nu sitter jag i soffan och ser på top model. Ikväll väntar träningsmatch match 20.30 mot gammelstan så laddar inför det! Nu ska jag ta en nap så att man blir pigg sen:))

Här kommer lite bilder från dagen!


Utmattad nanting

Jag skiter i Helex, benen säger nej idag. Känner att jag är heeelt slut efter gårdagens pass (IW, och fotboll) och dagens konditions-cirkelträning..vila är viktigt! så kör på det i eftermiddag.


Soool

Hej på er, idag råder det finväder i Luleå, och för att ta vara på det beslutade jag Elin och Gustav oss för att promenera in till staden och njuta av vårvärmen med milkshake och glass från blågåsen!:) vi har nämligen hål nu till klockan 13.45..

Senare idag ska jag bege mig mot Helex för att träna lite sh'bam, och sedan bär det av på annat håll! Hoppas ni har en bra dag, xo xo!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1308364/images/2012/pic_201754695.jpg" class="image">


Chilin

TjenA! Efter träningen följde Jennifer hem till moi myself, där vi käkade och såg bb:)

På tal om bb, Jag tycker INTE om Marcelo, han är såååå TASKIG!!!! Jag blir arg varje gång jag ser honom, jag önskar så innerligt att Annica en vacker dag sätter honom på plats! Någon som håller med?! #upprörd #tjej

Nu ska jag slänga mig i sängen och tagga konditionsträning imorgonbitti, peace!


Workout

Jag sa att det var hårdträning i veckan och read My lips! Var nyss och körde indoor Walking på Helex och nu taggar jag om för fotbollsträning 20.00 på Sundis;)) beachen 2012 here I come!


Så vi jobbar

Hej hej, idag fick vi sluta tidigare, känns jätteskönt!:)) Började 11.05 och slutade 13.15=dröm dag

Funderar på att fara på Helex och köra lite indoorwalking innan fotbollen ikväll, hårdträning i veckan vet ni!

För övrigt ska jag hem nu och göra bort lite småsaker som ligger och gnager, maila min chef angående tider om helg-och genrep samt föreställningar, och lite annat:)

Ger er en fin bild som beskriver min känsla, är tagen i jennifers fint städade rum!:))


My frukost

Tada! Kirrade frulle på en sekund, honungsmelon, 2 rostade mackor med skinka/salami och gurka förstås, en skål med vanilj yoghurt banan och k-special:)) trevlig söndag på er!


Tlött

Idag är jag tlött..har nu legat och snoozat i en timme! Åh måste verkligen pallra mig upp nu för idag väntar ännu mer jobb. 13.30-16.30 på dansmagasinet, oh yes.

Gårkvällen blev bra den med, kanske nästan lite bättre än fredagen! Började med att jag axel och Gustav kollade hockey medan Jennifer städade sitt rum hehe, sedan for vi till Statoil och handlade glass som vi skulle ha till kladdkakan som vi tänkte baka. Så vid 12 tiden drog vi ihop en mycket god kladdkaka och käkade den med glass. Efter det körde vi några omgångar twister, riktigt kul faktiskt! till sist såg vi en film; "taken". Har sett den 2 gånger innan men den är fortfarande lika bra;)

Nä nu ska jag kirra lite frulle! Heppå er


Let it snow

5 maj idag och det snöar mer än någonsin..hur kul?! SKITKUL. Okej att vi bor i norrland osv men det här är ju ett FUCKING SKÄÄÄMT.


Fun

Kvällen igår var väldigt mysig!! Började med lite kortspel för att sedan dra vidare mot friends för lite fika:) efter det hyrde vi film och tillsist hamnade vi as always on donken. Var rätt gott, käkade 4 nuggets med sötsur sås som kvällsfika!

Filmen visade sig vara riktigt bra! Galet läskig, men jag rekommenderar den. " the awakening" (stavning?) oh oh säger jag bara!

Idag väntar 5 timmars jobb på Max! Sedan ikväll blir käk hos kusinerna:) efter det får vi se..natten är ung;)


Helg

Dagen i bilder! Var galet lång matkö idag, var som att hela skolan beslutat sig för att äta precis samtidigt..nog för att det var tacobuffé men förstår inte att tiderna "ändras" för det.leess. Sedan hade vi ganska länge kvar till lektionen efter lunch så jag elin och David chokladen på språklådan:) sist men inte minst tidsfördriv på ekonomin..


Fresch

Hej ansiktsmask! Har på mig en "ler-ansiktsmask" från Åhléns, rekommenderar verkligen, luktar fräscht och lämnar huden babylen:))


Hei.

Hei.


Down

Hej, just nu känner jag mig helt kaos. Ingenting går som jag vill och känns som att allt bara är en enda stor röra..

Aja, nu ska jag "ta tag i mitt liv" som mamma uttröck det.. Ska bädda rent i sängen, plugga inför nationella imorgon och sedan njuta av en kopp te och en mjukgörande ansiktsmask!

Förövrigt så bestämde jag mig nyss för att uppta mitt skrivande, och då syftar jag på dagboks skrivande:)) är så kul att läsa sen om allt som händer nu!


Tjenna'

Dagen i bilder!


mat

Dagens middag, tonfisksallad à la mammsen! Fantastiskt:)


Onsdag

Tjabba! Har varit en rätt seg dag i skolan..känner mig rätt sliten. Känns dock skönt att det snart är helg igen!

Ikväll väntar fotbollsträning, men innan det har jag tänkt hinna plugga, käka och ta en så kallad "pn". Ser fram emot det.

Just nu sitter jag i soffan och ser one tree hill, dröm.


Maj

Min Majblomma!


Innan igår

såhär såg jag ut efter att jag hade fixat mig till Valborg!


The day after

Ungefär såhär har min dag sett ut hittills..

Latat mig i soffan, ätit godis, pluggat, mysit, duschat, ätit ännu mer sett tv och så vidare..!:)


Untz untz!

Bilder från igår! De får tala för sig själva...enjoy;)


RSS 2.0