beauty is all that matters..

fick med mig lite grejjoer därigrån också, enyoj!


party rock is in the house


sminkning av make up store!

cute ones


i've got a feeling..

efter dagens bravader lägger sig en nöjd chejj i sängen för att sova och inväntar morgondagen med spänning. blir att sminka sig på make up store på dagen, bilder kommer vid 3 tiden skulle jag troo, wihoo tagga new years, ha det bra alla glada, ttyl♥

.¨¨


grym cover av en grym kille!

sluuut på kontot!

var en sväng med jempan idag på stan för att byta ett par jeans och för att köpa ett svart och vitt baslinne med brottarrygg från JC. Det slutade med att jag kom hem med tre nya plagg från älskade monki! ett kort grått linne, en kort svart tröja och en oversize t-shirt i svart och vitt. prisa monkis rea, dessa tre godbitar för endast 180 riksdaler, kaa-tjing.

Nu: äta med la familia och sötkusinen alva som ska natta över ikväll!

Sen: ta en tur till solarieöarna tsm med jennifer och hennes moder för att bättra på den så kallade "brännan" tills morgondagen!


shopoholic


cremevit sidenblus och svart nitbandau från gina tricot

gråmelerad oversize tröja från Topshop

mjukis kavaj och svarta spetsshorts från zara

svarta högmidjejeans från carlings och svart långt transparent linne med knappar från JC

rosa träningsshorts från adidas

svart spetsskjorta från monki

cheap monday linne och kort blå transparent skjorta från weekday

ormmönstrad tröja, svarta strumpbyxor och grå kjol med dragkjedja från H&M
svart väst i skinnimitation och ljusgrå oversizetröja med blå ficka från Only

from the stock to the holm

är äntligen hemkommen efter en trevlig resa till huvudstaden med amanda. Har shoppat rätt mycket (kommer bilder snart). Vi var även och åt på massa härliga ställen när vi var där; jensens böfhus, tacobar i kungshallen, donken, åhlens café och pizza hut! goa grejjer. New years eve har vi också hunnit med och se på biografen stockholm grand på sveavägen, tanken var att vi skulle se på sergel men det var fullt, som vanligt i guess..ska fixa oxh trixa lite nu med alla nya prylar ttyl!♥

schkåål


när alla andra firar med sprit firar vi med lite donken käk, skål på er!

kuriosa

Nu: städa rummet/ möblera om lite

Idag: promenad med bästa amanda, sen julmiddag (rester fårn gårdagen) med hennes familj

senare: mysa på och planera sthlms resan som smyger sig närmare inpå

några av klapparna!



nike träningströja, löve it.

bodyshop set, jordgubb!

clean, warm cotton lotion

CHI shampoo och balsam/inpackning

dust it från Lanza.

handväska i skinn från Wera sthlm.

God-Jul

♥Julafton har det varit idag. Dagen började med att man väcktes i fuckin ottan för att syrran ville öppna paket..-.-sen var det julfrulle för att sedan fara iväg med pappsen till coop och inhandla det sista. Hann t.om med att övningsköra en sväng dagen till ära! eftermiddage spenderades med amanda och hennes familj, morbror pelle, åsa och albin och mormor och morfar, trevlans trevlans. Jag verkar har varit väldans snäll i år för tomten kom med massa fina prylar till moi, lucklig chej. lägger ut bilder på klapparna imorgon tjing så länge!


!!

hänger med denna korv kvällen till ära!

keep it up

idag har det varit en väldigt lugn dag. (praise the lord for that)..
nej men dagen började med h&f avslutning, där det bjöds på fika, sen såg vi julshow på lärkan och sist men inte minst såg vii film. Inget att klaga på, imorgon är sista dan sen är det happy holidays. Glider ner till sthlm 27 men amanda för att mysa på och shoppa loss.

Senare: Fotbolls träning i arcus! tjiing♥

hyllar!

vill hylla min fina vän jennifer, som jag umgåtts med i helgen. I fredags var vi på lf tsm med söt hanna och go-stina♥, kvällen slutade senare på skilda håll, stina och hanna drog hem och jag och jempan hamnade på friends (Y). Lördag, då jobbade jag sedan slutade även den kvällen på friends.. hehe



.


 2010/2011

put the blame on me

har inte bloggat på en vecka shame on me, men har haft fullt upp att göra klart allt i skolan. Men nu är det äntligen looooov! tre dagar kvar, tagga!! bjuder som plåster på såren på en bildbomb!


shake that ass


ska på utbildning fredag och lördag i SH'BAM som är en ny dansträningsform. Tanken är att  att jag så småningom ska bli SH'BAM instruktör på helex, så det kommer bli kul känner mig dock nervöös nu inför helgen och så men hoppas att det kommer gå bra!

^

drar iväg på waldorf och käkar med frida och elin, blir najjs, sedan bär det kasnke av mot friends, trevlig fredag!!

överallt


RSS 2.0