-.-


tittade runt bland massa bilder och hittade den här. Haha den identifierar verkligen hur jag känt mig dom senaste mornarna säkert hur jag sett ut också..

På tal om annat kom jag nyss hem från träning i arcus, intervallöpning bjöds det på dagen till ära. Var rätt skönt faktiskt att få pumpa ut allt som fanns i kroppen i form av svett,hehö.

Nu fortsätter kvällen med engelska och massageplugg, önska mig lycka till!


the bright side of life.


ungefär såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär jobbigt känns det att ha löpning ikväll. Försöker få lite motivation av bilden ovan, men blir bara mer deprimerad när jag tänker på att jag aldrig kommer kunna springa så bra som bolt..fml.


..


Äntligen färdig!! jag och pappa har trixat med datorn hela kvällen..så just nu är man lagomt trött och less om inte annat! känner hur ögonlocken tynger ner hela skallen -.-..kanske dags att sova?..

..inte än, hehe. Har nyss planerat in ett friendshäng med mufflan nr 2 (matilda boudin för er som inte hänger med i svängarna) Torsdag it is, and it's gonna be good. Så det ska bli kult. Imorgon har jag och elken (elin törnkvist) superlångt hål...ca 2.5 timme så vi kanske lunchar på max..om jag får min vilja igenom ;) hähä.

med detta inlägg vill jag nu önska alla mina läsare en god natts sömn och en strålande morgondag. Tack.


fjÅrtis


HA-HA!, jag hittade denna goding på mig och min fabulösa kompanjon jennifer. Vi" FJORTIS" poserade hehö, väldigt kul var ju det...

..hej hej hej jag är bara fjorton år kom och se på mig kom och ta på mig!!


ehh.


sitter och pluggar massage.. och ja, det är precis lika "kul" som det ser ut ..


love is in the air.


känner lite som på bilden..svävar på moln haha. Nej men kul att känna såhär igen, var ett tag sen sist! har aldrig riktigt trott på allt det här med "love at first sight" men vem vet?..


a amanda a amanda tiden stannar när du går förbi, åhhhhhhh amandaaaa!!


lollipop!


KLuppaa, fick en lakritsklubba bara sådär, skål på er!

heeeej.

Sådär ja, då har man varit på jobbet och fått ut lite energi i form av dans! Har även varit på LF med jennifer och elin. Dock så hann jag bara se halva matchen men det var det värt! Blir alltid på bättre humör efter en stund med brudarna (= Nu ser jag copycat singersoch  inväntar amanda, vi ska dela lite secrets över en bit kladdkaka och en tekopp, trevlig kväll på er så länge.


bloody sunday

Vaknade utvilad och pigg dagen till ära, skönt med tanke på hur dagen ser ut. Dansjobb 13.30-16.30 sen efter det ska jag fara till potushallen för att se LF, hoppas på vinst!

Gårkvällen var jättemysig och avslutades braa, glad chejj!

Nu sitter jag och planerar dansklasser, känner mig dock ganska fantasilös, stackars mina elever..haha, alltid samma visa!






cheers!


nyss hemkommen från jobbet! Nu blir det att hoppa i duschen och käka för att sedan dra vidare..Happy saturday peeps'!


PEACE OUT.


STÄMLPAR UT...SLUT!


beautiful people.

har inte hunnit blogga något idag därför bjuder jag på ett inlägg som sammanfattar hela dagen!

Var såklart i skolan idag, jag och elin lyxade till det och lunchade tillsammans på pepperoni!..

..middagen spenderades med maja, josefine och elin, vi lagade tacos! efter maten joinade även jennifer tha crew!.. 

..Vi begav oss så småningom mot friends för att fortsätta det vi påbörjat och möta upp frida! När kvällen började lida mot sitt slut fick vi sällskap av Sofia och Jessica. Fina tjejor!


Nu ska jag snart lägga mig i sängen, imorgon väntar jobb 12-15 på max på storheden, för att efter det spendera kvällen på annat håll. Sup och svälj trevlig helg! ;)


I

Har tråkigt...


y.o.u.


var på stan en sväng efter skolan, införskaffade en ny ansiktskräm, en ögonfransuppböjare och Nozoil menthol för min torra och kliande näsa!

När jag kom hem var jag sugen på något sött som man ofta är när man kommer hem från skola/jobb. Så jag letade igenom frysen i hopp om att hitta nån godbit, hittade knäck. Jag säger bara åh, jag njöt, har hunnit glömma bort hur gott knäck verkligen är!

Idag blir det vilodag för min del, känner mig rätt sliten så behöver vila. Så blir att käka och bara ta det lugnt, seeyah! (=


sailor


Sitter i soffan och ser på sveriges mästerkock tillsammans med syrran och mamma och smaskar på lite kladdkaka som syrran bakade igår. Tack för det olli! (=


a single touch


Hittade de här sötnosarna bland mina bilder!

How cute!


faith


kom nyss hem! Slutade tidigare idag för att våran mattelärare har opererat ögat efter att han fått isolering i det när han byggde hemma..Så har varit på helex, med josefine, elin och stina och fimlat när jag instruerade dom i 2 låtar. Så nu ska filmen skickas in till lesmills och så hoppas jag på att bli godkänd ;D tack för hjälpen tjejor!

Nu blire lite mellis, finnkrisp med ost och gruka och ett stort O'boyglas, trevlig onsdag på er!


tea cup


hemma från träning nu, gick ändå helt okej. Såret som jag har på benet rispades upp så nu är ena benskyddet blodigt och äcklig..nice. Sitter och skriver ut en sammanfattning om kina som vi ska redovisa om imorgon på morgonen och dricker te, standard! Efter skolan ska jag till helex och filma när jag håller två låtar Sh'bam så att jag blir godkänd och klar för att börja köra pass. Nu blir det en att ta en varm dusch och sedan sängen, godnatt på er! (=


candle lights


var strömavbrott när jag kom hem, kolsvart...
..så jag tände en massa ljus och knaprade i mig mina sista marianne godisar.
Ikväll väntar träning på arcus, men innan det ska jag ladda upp med dagens middag: Tonfisksallad och rostat bröd, yummy!


study is the key in life


hade hål i typ 2,5 timme som vi har varje tisdag ..-.- hamnade på bibblo med eeelin, hon hittade en JÄTTEstor bok..

fight

hemma från hockeyn nuu, blev vinst för luleå, 2-1 mot frölunda. Braa joppat grappar!

Nu måte jag göra lite NK-frågor till morgondagens inlämning..

Sen blir det sängen och tagga inför morgondagens functional moves med peter..♥



HKY


Blir att fara på hockey ikväll med Stina och hejja fram vårat luleå♥. Det var väldigt länge sedan vi umgicks, så det ska bli jättekul! måste springa och byta om från mina sleepmode kläder nu, ttyl!


/


fick nya böcker i företagsekonomi idag..superbra.


´'


hjärta.

♥♥
Har blivit en läslus.. Varje kväll innan det är läggdags plockar jag fram den här guldgruvan och läser om Elsas alla äventyr, såååå braaa!


we both know it.

   

a picture is worth more than a thousand words.





hold me.


tänder lite ljus och kryper ner i ett varmt rosa bad, avslappning när den är som bäst♥


*


king

stort skrapsår på benet idag, vad hände..?

Efter att jag hade varit och jobbat hela dagen kände jag mest för att lägga mig i badet och tända lite ljus, men nej nej, måste ta chanserna när dom finns, så det slutade med att jag och jennifer drog ut på festligheter. And no regrets!

Igår fick jag även chansen att lösa upp lite "knutar" som funnits, så nu känns det bara bra, superfin tjej!

..well well, idag väntar ännu mer jobb, danslärare på dansmagasinet, 3 lektioner i sträck 13.30-16.30, wish me luck!



gåshud, haha.


<<



idag har jag varit och jobbat på maax, 10.30-18.30. Känner mig rätt sliten nu! Men det är ju trots allt lördag kväll..;) untz untz!




dagen so far


var och pluggade tsm med denna filur dagen till ära.

kvällen däremot spenderas med jennifer jempan nilsson på friends, peace out!


SMILE


denna blekningstandkräm brukar jag använda efter vanlig tandborstning i hopp om ett vitare smile.

vet dock inte om den verkligen hjälper men jaag tycker att man anar en förbättring.

denivit har en mild mintsmak med en touch av lakrits!


,;


laddar upp med lite äggmackor och O'boy innan jag glider mot helex för lite träning! trevlig fredag på er ♥


-.

söt chejj, bild från i höstas på friends!  


surprise

måste bara få meddela en väldigt trevlig överraskning som jag fick reda på idag. Jag är ledig hela morgondagen, kan det bli mycket bättre? En hel dag vila innan 2 dagar som är fullspäckade med jobb väntar, otroligt skönt.

Så imorgon på förmiddagen ska jag och träna Sh'bam, sen blir det att göra bort lite läxor med elin så man slipper tänka på det under helgen!

ska läääsa lite nuu, ciao.




cry me a river

det är såhär det känns va?..som om hjärtat slår i 190 men ändå tomt, som om någon tagit mina sista andetag..you blew me away and i can't get back.

``



hemkommen från staden! jag och isa har nu koreograferat klart för kommande halvår, otroligt skönt!

 "en gång i phuket" var gode skön, mysig och rolig film! rekommenderar om du bara vill slappna av och njuta. Den fick mig verkligen att vilja rymma till thailand, helst nyss!

Nu ska jag springa över till moi cousin för att låna ett par kängor till morgondagens snölekar ..09.50 gäller det, tagga!!


U


drake- doing it wrong


onsdaah'


äntligen hemma, blev tvungen att byta buss på munkeberg för att våran buss var sönder. Jag vet inte om det bara är jag, men det känns som att det går lite mindre bra för LLT just nu, har hört om flera bussar som gått sönder även att man inte har behövt betala pga av att kortmaskinen inte funkat..börjar likna SJ..

jaja, idag ska jag faktiskt lyxa till det! Amanda ringde och frågade om jag ville gå på en förhandsvisning ikväll på sf, hon har två fribiljetter till "en gång i phuket". Så den ska vi se, hähä.. Efter det ska jag dra mig mot dansmagasinet för att fortsätta koreografera med isa.


tomt

hemkommen från jordens sämsta prestation.var så dålig på träningen idag alltså, ingen glöd alls, kändes som jag sålt smör och tappa pengarna.

next thing on the list is: att kura ihop mig under täcket och hoppas på att morgondagen blir bättre! sovgott på er.

street


en koreografi by emmy, datum 12/1-12.

medverkande: Matilda Nilsson
              Isa Chen
                         Amanda persson


Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.

känner verkligen som rubriken till det här inlägget just nu. jag behöver någon. Vet inte riktigt vad jag ska göra, känns som att jag bara keep on screw everything up... just nu behöver jag göra mål, sikta och pricka rätt, need your attention please. Det här med att leka "svårflirtad" är det så man spelar eller? ..sjukt enerverande, men antar att jag måste följa spelets regler jag med.


the naked truth


ligger i sängen med datorn och läser en kommentar på facebook av jennifer, "den nakna sanningen" fick en impuls och tog några sanningsbilder, så här ser det alltså ut utan make..haha.

kollade på mobilen sekunden efter och såg något fatastiskt! har slagit nytt personbästa i wordfeud, sjuukt stolt, är så grymt dålig egentligen men ibland har man turen på sin sida!

leder mot amanda med 517-252, denna dag kommer aldrig glömmas!

nu ska jag soova, kramis♥


..


hade hellre sett att hellner fick motta jerringpriset istället för ryttaren rolf-göran bengtsson..
 vem är det ens?..
 less!


--


Summering av måndag 16/1-12

äntligen har man gjort bort dom där förbaskade proven, så skönt att ha nån vecka ledig från prov nu, kunna fokusera på annat som tar tid! idag har jag såklart varit i skolan.. efter det drog jag med hanna och körde lite sh'bam på helex för att fräscha upp minnet! sedan gick vi och käkade med matilda.b för att sedan dra vidare till friends för lite kvalitetstid..;) underbart. En chokladboll och en kopp te senare lämnade jag mina tappra soldater på friends för att dra mig mot dansmagasinet där jag och isa koreograferade till vårshowen som kommer till våren. Kommer bli såå bra. Nu siitter jag hemma i köet och fyller på matförrådet än en gång..(mycket mat nu förtiden haha) ..och hör mamma jubla ikapp med publiken i idrottsgalan..trevlig måndag på er.


fuck this shit.


denna dagen har ju inte varit så jäävla kul.

har vaknat, pluggat och varit på dansmöte i stan..

kvällen blir då inte bättre den heller, nej för nu ska det plggas ännu mer

skolan in my ♥..

sjukt kul, verkligen.


got to see you again


godmornin' sunshines! skönt med lite sovmorgon idag. I gårkväll var jag i gammelstads sporthall från 18-22..sjukt segt faktiskt, men det var ändå kul att se jennifer spela! Dom tog sig vidare till slutspel sen åkte dom ut i första matchen, tar på mig lite av det faktiskt för mina och hannas (lovade) hejjarramsor existerade inte om man säger såå..sry jempan för det! Efter det drog vi in till stan, vi hängde ett tag sen drog jag vidare och spenderade kvällen på annat håll. Det var riktigt trevligt faktiskt!(:  man skulle kunna se det som en lyckad lördagkväll.  

Idag måste jag och skaa plugga ekonomi och matte, sen ska jag in till stan på möte med dansen, det börjar 16.00 och håller på till ca 19.00 skulle jag tro..sen får vi se vad som händer, I'll keep in touch, ttyl.


yep yep


pic bomb

hemkommen från dagens äventyr, for aldrig och tränade idag, hanna var hos andre och hade glömt grejjerna hemma, men det tar vi igen på måndag!

istället hamnade jag på max med frida och jempan..haha

har också hunnit vara på coop på storheden med jennifer och handlat lite godsaker, en marianne påse big pack! det är ju trots allt lördag (=

kvällen bjuder som sagt på futsal i G-stad och sedan får vi se, har inga planer än så länge!

ska hoppa i duschen, ttyl♥


it better be good..;)


Jag är så STOLT över mig och frida. Dagen till ära ställde vi klockan på 09.00 och gick upp och pluggade matte inför kommande prov. Fantastiskt!

Min dag ser ut såhär: Nu: jag och frida ska göra oss i ordning för att sedan fara med jennfier och se Luleå hky j -20 spela!
Sen: Fara och träna på helex med Hanna
ikväll: tidigare på kvällen ska jag och se jennifer lira futsal i gammelstan, håller på till ca 10... om dom går till final såklart, annars har jag inget planerat får helt enkelt se vad denna kommande lördagkväll har att erbjuda..and it better be good..;)


Fredag den trettonde.

hej hopp på er, sitter hemma och knaprar på lite finnkrisp med smör och ost, underbart! ikväll blir det LF med brudarna, ska bli kult! kanske händer att vi droppar förbi på friends efteråt..vem vet? ;)

Nu innan middagen hade jag tänkt hinna med att duscha, läsa lite Elsa och plugga lite matte..hmm.

Idag tog jag tag i mitt så kallade liv och fyllde på busskortet, sved en aning men sånt får man taa. Har också tagit ut pengar som jag är skyldig miss jempan nilsson, Jennifer ikväll är dom dina!;) skönt att få det ur världen....

Justja en sak till, har blivit ändrade planer vad gäller mitt och fridas spekulerande i college, har kommit fram till att vi aldrig kommer få ihop pengarna som behövs på bara ett år. Men.. istället tänker vi fara till USA ett halvår för att jobba och bokstavligt talat leva livet. Hyra en bil och köra runt i de olika staterna, ett mål är Hawaii för att lära oss att surfa..tror frida är mer pepp än mig vad gäller surfnigen men det blir säkert bra, ska bara inte ta ut något i förskott, blir ju ofta mycket snack och liten verkstad annars..


..


haha, hittade detta i samma veva, kördagen 2010, kråkbergsskolan sjunger, beat it by michael jackson
solist: Matilda (jag)..haha.


dance with somebody

kom nyss hem till byn men ska snart lämna den igen eftersom att jag ska in till stan på dansmöte och medverka i en workshop som hålls för dansmagasinets streetlärare ikväll. Det ska bli kul, var länge sen jag dansade och ska bli kul att få lite inspiration tills vi drar igång igen nästa söndag! Om jag inte minns fel slutar detta jippo kring 19.30 så att man hinner hem och plugga litee. SÅ.. nu ska jag dra på mig mina sköna streetkläder och sedan pysa mot bussen!


 kråkbergsskolan sings! solist Olivia LA


kors i taket






haha, har ju nattandställning of course, gomplatta som används varannan natt..hell yeah.

schexyyyy




sitter fortfarande uppe vid datorn, funderar på att gå och lägga mig snart är ju trots allt en dag imorgon också! fast jsute, nu kom jag ihåg, har sovomorgon imorgon, kan vara uppe hur länge jag vill utan att nån säger åt mig, living the dreeeeeaaaaaam!!

..så var sovmorgonen bara till 09.50 :PppP


you think you know it all.


men, en sak har vi nog gemensamt...polly!


det blev inge té, det var tydligen slut, men lika lycklig är jag för det!

Har hjälpt mamma med maten, gjort sallad dukat och kokat ris, nu ska familjen nilsson käka sen blir det för mig att skriva klart en sammhällsraopprt och skicka in, så man får den ur världen!

see you later alligator..


day 2


sitter hemma i soffan och ser på barnkanalen med syrran..haha. Ska läsa lite Elsa medan jag väntar på att mamma ska komma hem med lite godsaker till moi. Det blir, svartvinbärs te, en mariannepåse och ett tuggummipaket! d-röm.


hard work, work!

hoppsan säger björn våran tränare när vi sitter i bilen till arcus, vi kanske inte har någon plantid idag..ojoj tänkte jag nu blir det löpning.
björn fortsätter det han påbörjat att berätta, - ja nej men det blir nog löpning idag då tjejer..
.kill me.igår var jag med hanna och körde igenom kroppen på helex, på kvällen var jag och simmade med jennifer, imorse körde vi cirkelträning och nu har vi haft styrka och löpning. fantastiskt! jaja, nu kan jag iaf somna med gott samvete =) nu ska jag käka, duscha och läsa lite elsa och ladda inför ett dubbelpass samhälls imorgon med bhalenberg♥


.


!

sådär ja första skoldagen efter lovet, and im back! dagen började med cirkelträning, hur skönt som helst. träning♥ ´haha.. nu ser jag lite OC sen planerar jag att ta en pn innan träningen som är i arcus ikväll. Hinna med att läsa lite ekonomi hade också varit bra men vi får allt se hur det blir med det, läser hellre elsas hemliget..;)

Måste få dela med mig av lite känslor när jag väl håller på, på sistone har jag börjat känna mig lite kluven, känt mig lite i "valet och kvalet" angående vissa grejjer..vet inte om det är att jag liksom kastat mig in i dom eller om jag helt enkelt bara är trött. Trött på att allt är som det alltid har varit,, och är som det antagligen alltid kommer vara också. På tal om det så satt jag och min vän frida och diskuterade college här om kvällen. Vi är så sugna på att uppleva usa i ett år efter gymnasiet, plugga och jobba lite, få lite perspektiv på saker och ting! Så det jag kommer satsa på efter gymnasiet nu är just ett år college i usa. Bara att börja samla pengar om drömmen ska slå in..! wish me luck, ttyl =)

here we go again

just hemkommen från pontus. Var jättemyigt att vara och simma på kvällen, tända ljus och allt! Nu är man sådär skönt trött.. Det enda man gruvar sig för nu är morgondagen -.- börjar 08.15 med hälsa & friskvård, blir en "härlig överraskning, vad ska dom nu hitta på för plågsamt?" hojja, jaja men det är bara att se på saken positivt lite träning gör ju ingen själ illa;) Nu ska jag mumsa på ostbågar som amanda glömde hos mig, (hoppas du läser detta amanda!!) sen blir det att packa väskan med böcker och träningskläder. Morgodagen bjuder på h&f, naturkunskap med gooooo-barbro, sist men inte minst svenska med moncan, got to love it ♥

jahopp..


idag är det alltså dan innan skolan drar igång igen, ångesten ligger där den ska och ännu en gång får jag ta konsekvenserna av en dålig planering.. jaja men det är väl lite så det ska vara, man lär sig inte alltid av sina misstag även om man borde!
 

dagen började med att jag och amanda vaknade hos mig vid 11:00 tiden, vi gjorde oss i ordning för att sedan besöka la staden tsm med eliin. Vi var runt på några olika ställen innan vi bestämde oss för maxkäk..(det är ju så gott!!) men nu har jag lovat mig själv att det inte blir nå mer snabbmat på ett bra tag. de ni!

vid 15:00 tiden kom hanna in till stan, vi drog och tränade på helex, bävar inför morgondagens träningsvärk, självklart börjar vi morgondagen med hälsa & friskvård..Jättesköönt, verkligen.

ikväll ska jag med jennifer och (hanna?) och simma på pontus! blir skönt, ser framemot ångbastun speciellt idag när det är typ -20..skriver senare, heej!


hjärta


åh! köpte denna bok idag för 199 riksdaler på ica maxi! Detta är en tredje och sista bok i sofi fahrman triologin om en tjej kallad Elsa. Mycket bra, rekommenderar verkligen!
 1: Elsas mode
2: Elsas värld
       3: Elsas hemlighet

Böckerna handlar om en ung modeinriktad Elsa som bloggar massor om trender, event, nära vänner och brustna hjärtan. Hon lever ett liv blandat av rökiga partyrum, heta modevisningar och varma relationer!

5/5 toasters, kanonbra!


facebook is killing me


detta har jag gjort hittills denna söndags förmiddag..fuck fb de tar mitt liv.


USA


frida min underbara vän kom hem med dessa godbitar från usa till moi!
trosor och bodysplash från victoria secret, blågrön nike träningströja.
Hur nöjd som helst!:)


gud..

har upptäckt att jag inte är så bra på det här med att blogga. Det går som i perioder när jag uppdaterar och verkligen är i the flow, sen glider jag som ifrån det där. Kanske är det på grund av att det händer så mycket annat runt omkring som hela tiden prioriteras.

en rowlig grejj som har hänt var när vi var på dop igår. Min yngsta kusin skulle döpas till Pär Albin Johansson, och när prästen skulle genomföra själva "dopakten" (vatten på huvudet, döpa i guds namn osv..) så döper han barnet i fel namn. Han döper ungen till Lars Gustav, wtf!? tänkte jag, ville helst bara sjunka genom golvet och försvinnar bland bänkraderna. Snacka om jobbigt läge, hela kyrkan blev tyst och alla kollade på varandra.. HAHA. det roligaste på länge! så prästen fick döpa om nydöpte "lillgurra" till hans riktiga namn, Albin. har aldrig varit med om nått liknande, men det löste sig som tur var!

H o c k e y, hockey!


idag har jag varit och kört sh'bam med hanna på helex, senare ska
jag på hky, lule-skellefte och inatt ska jag se JVM-finalen med amanda fullt ös medvetslös!


summernight city

 
I dessa mörka dagar kan en somrig bild som denna muntra upp! jag och amanda på skellefteåfestivalen 2011.

Efter dagens träning känner jag mig ganska slut, men bara tagga om till imorgonbitti, sh'bam på helex klockan 13.00! see you there.


..^^

Nu: äta frukost och göra mig iordning

Senare: kanske fika med ett gäng på friends

Ikväll: fotbollsfuckingträning ♥

and it hurts

godmorgon..dygnsrythmen är totalt rubbad. Jag kan inte somna förrän vid 2 halv 3 på nätterna sen sover jag till ca 1 halv 2 på dagarna. Fattar inte hur jag kommer klara att gå upp typ 7 på lördag när vi har fotbollscup..avspark 08.25 -.- 

Har ångest inför skolstarten eftersom vi har en inlämning och två prov som jag måste skriva minst G på vilket är självklart, men ska jag vara ärlig så fattar jag inget av vad vi gör. I ekonomin har ja inte en enda aning om vad vi gör, våran lärare är sämst, påminner lite om en alkis. Sen i matten har det ändå gått hyfsat men behöver defenitivt repetera. inlämningen är under kontroll, samhälls är det och vi skriver om den arabiska våren som drabbat mellanöstern!

Idag har jag en jävla träningsvärk sen igår då jag och hanna var och tränade, skööönt! har längtat efter den, nu mår kroppen braa! ska ta tag i träningen nu i vecka  så man är i form till skolstarten. Ajja nu ska jag kirra lite frulle, så det blir nått av den här dagen också! ciiaooo.

because of you

sitter och sjunger till underbart gitarrspel, oh oh oh säger jag bara! this can be good..

your bodyshape

nu: dra in mot stan för att träna på helex med go-hanna
 
ikväll: fotbollsträning inför kommande futsal cup!

ttyl♥


my hair is a mess


fick produkter från tigi bed head för en hårvisning jag medverkade i tidigare i vinter!
* shampoo
*conditioner
*hairspray

H.N.Y


nytt år, 2012 here we come.


babyfriend!


hänger med denna skönhet dagen till ära, tillsammans har vi varit och gottat oss på dagobert med varsin kycklingcurry macka och en godbit, hej håå!


..

they say that dying is a part of living, but that doesn't really make any sense..does it?

kände inte dig ella men av någon anledning var du ändå en person man hälsade på i bussen, skänker tusen tankar till dig och din familj och hoppas att himlen är så bra som dom beskrivit den, vila i frid Ella Engström ♥

yummy


urgullig present från super snälla silver sara!

the day after the D-ay


happy new year!

säger bara gott nytt år på er alla!
igår var en mycket trevlig kväll som spenderades hos josse innan tolv med massa härligt folk, skål för det. Vid tolv såg vi raketer och hälsade ALLA gott nytt år, haha omg. Det var kul, träffade en massa folk! Efter tolv däremot så sket det sig verkligen, vi hade planerat att vi skulle hitta någonstans att vara efter tolv, men det gick åt pipsvängen, vi var först vid norra hamn och sen på max, påväg till lerbäcken mén slutade med att vi ham´nade i något trapphus där nån surgubbe kom och sa åt oss.. hallelujah. Och sedan hux flux så var klockan 3 och mamma kom och hämtade mig, observera bara mig, medan maja och jennifer fortsatte kvällen på elite hotell..fml. ... hoppas ni har det bättre än jag, god fortsättning!

RSS 2.0